Nu avslöjar Marie Serneholt tvillingarnas kön

Ingen har missat att Marie Serneholt och Fredric Palmqvist väntar barn. Och nu, till slut, så har Marie avslöjat könen på barnen.


I slutet av 2017 fick vi reda på att Marie Serneholts nya kärlek är Fredric Palmqvist. Sen dess har vi kunnat följa deras romantiska resa med allt från sena nätter i Paris till varma i Phuket.

Och den 24:e mars så nåddes vi av nyheten att Marie och Fredric väntade tvillingar. Den gången så meddelade de nyheten till allmänheten med ett så gulligt instagram-inlägg. Ni kanske minns den här ursötabilden:

Bild: instagram

Då skrev de så här:

"Livet är fullt av överraskningar. Och nu har vi fått den vackraste överraskningen av de alla. Vi kommer bli föräldrar till inte bara en utan två bebisar senare detta år. Ja vi väntar tvillingar", skrev Marie Serneholt i sitt inlägg. Och mer om parets avslöjande och kärleksresa kan ni läsa här.

Och nu har alltså Marie avslöjat det såå många har väntat på... Vad kommer barnens kön att vara?  Idag står det klart och det kommer att bli, *trumvirvel*... Två pojkar! Något som hon meddelade med den här bilden:

Maries meddelande på instagram. Bild: Instagram

"Vi har varit så exalterade över att få reda på vilket kön våra bebisar kommer att ha. Nu vet vi – och det kommer att bli två pojkar! Vi kan inte vänta på att få träffa dom."

Och precis som förra gången de gick ut med ett sånt här stort meddelande så var bemötandet så varmt och fint. Över 6 500 personer har gillat bilden och redan nu har den fått över 180 lyckoönskningar. 

Vi vill inte vara sämre, så vi säger också grattis till Marie och Fredric!

Visste du det här om tvillingar?

Trots att många tror det så har enäggstvillingar inte identiska fingeravtryck.

Tvillingar är ofta varandras spegelbilder. De kan ha likadana födelsemärken på motsatt sida av ansiktet eller att den ena är vänsterhänt och den andra är högerhänt. Detta beror på att tvillingarna lever i samma ägg en bit in i graviditeten.

Vill du veta mer om tvillingar? Då borde du läsaHär är nio saker du inte visste om tvillingpar

TV: Marie Serneholt väntar tvillingar med pojkvännen Fredric Palm



/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du en tvilling?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

3 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.