Marie Serneholt väntar barn med pojkvännen Fredric Palmqvist.
Marie Serneholt väntar tvillingar! - Foto: TT: Instagram

Marie Serneholt väntar tvillingar med pojkvännen Fredric Palmqvist

Det är officiellt! Marie Serneholt väntar tvillingar med pojkvännen och kungavännen Fredric Palmqvist. Grattis!


I slutet av 2017 fick vi reda på att Marie Serneholts nya kärlek är Fredric Palmqvist. Tidigare har Marie dejtat både Måns Zelmerlöw och De vet du- stjärnan Johan Gunterberg. 

Den 32-åriga bilförsäljaren är kompis med kungakusinen Gustaf Magnuson som han också jobbar med. Paret har varit relativt anonyma men i slutet av förra året kunde vi se dem på en romantisk resa till Paris. 

Men på senaste tiden har vi fått se allt mer av paret...

Marie och Fredric. Bildkälla: Instagram

Här kan du läsa mer om kungavännen Fredric Palmqvist

Och nu till det mer spännande! Under lördagen gick Marie ut med ett rörande inlägg på Instagram där hon berättade om den nyaste lyckan i förhållandet. Och det var riktigt gulligt!

Bildkälla: Instagram

"Livet är fullt av överraskningar. Och nu har vi fått den vackraste överraskningen av de alla. Vi kommer bli föräldrar till inte bara en utan två bebisar senare detta år. Ja vi väntar tvillingar", skrev Marie Serneholt på sitt inlägg. 

Kommentarerna under inlägget var mer än stöttande. Fansen var överlyckliga och bara lyckoönskningar prydde kommentarsfältet. Många chockades av beskedet då Marie hållit det mycket hemligt. Bilden har i nuläget fått över 20 000 gilla-markeringar.

Marie och Fredric väntar alltså tvillingar senare detta år. Grattis säger vi!

TV: Kim Kardashian West vill ha tvillingar innan 2018 är slut

Läs också om de identiska tvillingbröderna som ska gifta sig med identiska tvillingsystrar

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du tvillingar i släkten?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

1 timme sedan
Gruppen Bolaget Records har på kort tid nått extrem framgång. De toppar listor och slår rekord efter rekord i musikbranschen. Men vad arbetade de med innan genomslaget?

Kritikerna om Rushdies bok: Rörande och rolig

2 timmar sedan
"Skrämmande men hjärtevärmande, en historia om hat besegrad av kärlek" skriver The Guardians kritiker om Salman Rushdies bok "Kniv". Rushdie får beröm för att han till och med orkar skämta: Före knivattacken var han ordentligt överviktig; när han blir utsläppt från sjukhus och rehabilitering är han 25 kilo lättare, även om "det inte är en diet att rekommendera".

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

2 timmar sedan
Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

3 timmar sedan
Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.