Måndag 20 Sep
Stockholm

Fansens teori: Stormis pappa är Kylie Jenners livvakt

Är Tim Chung, Kylie Jenners livvakt, Stormi Websters pappa?
Nu går det rykten om att Kylie Jenners livvakt i själva verket är Stormi Websters pappa. Foto: Bildkälla: Faksimil Instagram

De senaste dagarna stormar det en hel del kring Kylie Jenner, hennes dotter Stormi och hennes livvakt Tim Chung. Många tror nämligen att Tim Chung kan vara Stormis biologiska pappa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I princip varje vecka föds en ny galen fanteori om någon i Kardashian-Jenner-klanen. 

En teori som nyligen motbevisades var att Kim Kardashians hemliga surrogat i själva verket var systern Kylie Jenner. Men med tanke på tidsspannet mellan Kims dotter Chicago och Kylies egna dotter Stormi, som både föddes tidigare 2018, dog det ryktet ut ganska snabbt. 

Men självklart tog det inte lång tid förrän ett nytt rykte började cirkulera. Och för att vara helt ärliga, så kan vi ändå förstå vart denna kommer ifrån. Den nya teorin gäller Kylie Jenner och hennes personliga livvakt Tim Chung. 

Bildkälla: Instagram

Internet verkar nämligen tro att relationen mellan dem kan vara mer intim än en professionell överenskommelse. Så intim att Tim Chung är Stormi Websters riktiga pappa. Ja du hörde rätt.

Anledningen? Enligt många är lilla Stormi väldigt lik sin mammas livvakt och inte alls lika lik Kylies pojkvän Travis Scott.

Bildkälla: Faksimil Twitter/Snapchat

Misstänksamt lik, enligt vissa. Men det finns inga kommentarer från vare sig Kylie själv, Tim eller pojkvännen Travis kring det tveksamma ryktet. 

Den lilla familjen på Kylie, Travis och Stormi var på utlandsresa nyligen och inga tecken visar på att familjen skulle vara en bluff.

Långt innan detta rykte har Tim Chung uppmärksammats – men inte på grund av hans arbetsinsats. Utan istället för hans utseende. Tim är nämligen en av många Hollywoodlivvakter som fått ett ganska stort följarskap tack vare sina drag, något du kan läsa mer om här

Bildkälla: Instagram

Vad tycker du själv? Håller du med om att de ser lika ut? Eller har internet ännu en gång tagit saker en lite för långt?

TV: Se bilderna från Kylie Jenner och Travis Scotts kärleksresa

Läs också om Kylie Jenner och Travis Scott romantiska utlandsresa

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tror du att det är sant?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela