Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här kliver Färjan-Håkan och Lulu Carter in i Farmen VIP

- 07/05/2018, 15:52 -

Både Felicia Bergström och Bonde-Sigrid har lämnat Farmen VIP men nu får vi se två nya ansikten på Farmen. Det är nämligen Håkan Hallin och Lulu Carter som tar plats som utmanare i programmet. Här kan du se hur de välkomnas av de andra deltagarna.

Farmen-deltagarna börjar bli riktigt hemmastadda på gården och de jobbar bra tillsammans. Av de deltagarna som var med från början finns nu bara Glen Hysén, Patrik Sjöberg och Klara Svensson kvar på gården. Resten har slagits ut eller självmant lämnat. Både Felicia Bergström och Sigrid Bergåkra valde att avsluta inspelningen av personliga skäl. 

I kvällens avsnitt kliver dock två utmanare in och det kommer in lite ny energi på Farmen. Utmanarna var planerade sedan tidigare och inte ett resultat av att några valt att lämna programmet. 

Utmanarna är inga mindre än Lulu Carter och Håkan Hallin, mer känd som Färjan-Håkan. De nya deltagarna fick ett kyligt välkomnande av deltagarna som kämpat på Farmen i ett antal veckor.

– De såg lite ledsna ut, det var inte den här värmen som jag trodde det skulle vara, det var lite spänt, säger Håkan i programmet. 

– Man känner att det här är de som jobbat hårt, och det är också de som är kvar, de känns sammansvetsade, fyller Lulu Carter i.

Men det verkar inte vara stel stämning på grund av att de gamla deltagarna känner någon konkurrens med utmanarna. 

– Det känns inte som att vi "urfolket" här på Farmen känner oss hotade av våra besökare, säger Klara Svensson. 

Det visade sig sedan att Lulu Carter passade ganska bra in på Farmen då hon haft getter hemma när hon var liten och vet hur hon ska handskas med dem. Hon lyckades också mycket bra med veckans uppdrag som var gammaldags pyssel. 

Färjan-Håkan kämpade dock lite mer. Det är nämligen så att han är extrem pälsallergiker och ville helst bara hjälpa till med sysslor som inte innefattade någon kontakt med djur. Tyvärr så var det inte många sysslor alls och Patrik Sjöberg var lite missnöjd med Håkans prestationer. 

Hur det såg ut när Lulu Carter och Färjan-Håkan träffade Farmen-gänget kan du se i spelaren ovan. 

Farmen VIP sänds måndagar 20:00 i TV och på TV4 Play. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.