Stockholm

Khloe Kardashians desperata beslut med Tristan Thompson

Khloe Kardashian har förlåtit Tristan Thompson.
Khloe Kardashian har förlåtit Tristan Thompson. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, Instagram/Khloekardashian. Bilden är ett montage.

Khloe Kardashians pojkvän Tristan Thompson var otrogen mot Khloe flera gånger under hennes graviditet. Khloe har valt att förlåta Tristan och nu avslöjas det varför.


Läs mer

Det skulle bli den lyckligaste tiden i Khloe Kardashians liv. 

Höggravid och tillsammans med sin drömmars man, NBA-spelaren Tristan Thompson, 27. 

Men bara några dagar innan förlossningen så började Khloes mardröm... 

Fem olika kvinnor trädde fram och berättade att Tristan hade varit otrogen mot Khloe. En av otrohetsaffärerna skedde bara några dagar innan parets dotter True Thompson föddes. En annan kvinna träffade Tristan kort efter alla hjärtans dag. Ganska iskallt.

Det fanns både sms-konversationer, bilder och videofilmer som bevisade Tristans otrohet, och en sexfilm på Tristan och en kvinna spreds även i sociala medier.

En övervakningsfilm visade hur Tristan var otrogen. Bildkälla: TMZ

Men Khloe borstade av sig uppgifterna och sa att det bara var "groupies som försökte lura honom i en fälla".

Khloe bor fortfarande tillsammans med Tristan i Cleveland, Ohio och paret är alltså ännu ihop. Enligt en källa till Daily Mail så har Khloe förlåtit Tristan och gett honom en andra chans. Allt för dottern Trues skull.

– Trots att hon är förkrossad över skandalen så vill hon desperat att det ska funka mellan dom. Hon vill ha en hel familj, säger källan vidare.

Några dagar innan Khloe födde parets dotter så var Tristan otrogen och sov med en annan kvinna på ett hotell i New York. Bildkälla: Instagram/The Shade Room

Khloes familj – som bland annat utgörs av mamma Kris Jenner och syskonen Kim, Kourtney, Kendall och Kylie – är alla chockade över hennes beslut att förlåta Tristan, skriver Tmz.

I fredags syntes Khloe och Tristan på stan tillsammans, och under lördagen satt hon på första parkett för att se Tristan spela basket en match mot Toronto Raptors.

Khloe Kardashian och Tristan Thompson. Bildkälla: Stella Pictures.

– Khloe vill sopa allt under mattan och gå vidare. Khloe har ett stort hjärta och har hon en gång fallit för någon är det svårt för henne att ge upp på någon som hon bryr sig mycket om. Det har varit tufft för henne den senaste månaden, säger en källa till E! News.

Tristan vill även han "vända blad" och gör nu sitt bästa för att göra Khloe "lycklig igen".

Hur det går med den saken får vi helt enkelt se...

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


Var det rätt av Khloe att förlåta Tristan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.