Paow slogs medvetslös med glasflaska: "Spyr och tappar balansen"

Paulina "Paow" Danielsson slogs blodig på klubben Grabbarna Grus. Det hela ägde rum efter att hon fört ut en kvinna från baren. Nu berättar hon om vad som hände och om komplikationerna hon fått efter.


Det var under fredagen som Paulina "Paow" Danielssons, 24, kväll tog en rejäl vändning. Paow stod inne på klubben Grabbarna Grus på Mallis där hon vanligtvis arbetar men där hon just denna kväll befann sig på för att dansa och dricka drinkar i goda vänners lag. 

Paulina stod, berusad och dansade inne i baren samtidigt som hon skötte musiken på stället. Plötsligt uppenbarar sig en ung kvinna som Paow blir tillsagd att leda ut från baren. 

"Jag jobbade inte i baren den kvällen utan jag dansade, hade kul samt skötte musiken. Jag får vara i baren men det får inte hon", skriver Paulina.

Paow befinner sig i skrivande stund på Mallis där hon jobbar på den mytomspunna klubben Grabbarna Grus. Bildkälla: Kattpaow Instagram.

Kvinnan tar då upp en glasflaska som hon tar sats och slår hårt i Paulinas huvud för att sedan försvinna ut i folkvimlet. 

"Jag var ganska berusad när det hände så jag uppfattade nog inte hur hårt hon faktiskt slog. Sen såg en vän till mig när jag piggnat till att det rann blod. Fem timmar efter att det hänt så började jag spy, cirka sju timmar efter så pratade jag med min tjejkompis men jag fattade inte själv vad jag sa. Spydde säkert 100 gånger. Tappade balansen och mina ögon bara rullade bakåt. Jag blev så rädd så att jag fick flera panikångest-attacker, har aldrig vart med om något liknande innan", skriver hon. 

Efter händelsen har Paulina mått dåligt, mått illa och känt av en stark trötthet. Efter en liten sväng ut med sina kompisar berättar hon att hon tvingats gå hem på grund av sitt illamåande och trötthet. Trots det säger hon att det börjar gå åt rätt håll och att hon börjar att må bättre. 

– Ligger i sängen och äter smärtstillande och tabletter mot illamående. Mår ändå ganska bra, förutom huvudvärk och lite illamående. Men min hjärna känna liksom inte lika snurrig längre och om jag tänker en sak nu så kan jag liksom formulera mig i både ord och text. Det är skönt, avslutar hon. 

Vi hoppas att Paow kryar på sig!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

1 timme sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

1 timme sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.

Träföremålet som räddade Rose i "Titanic" har sålts

igår 22:42
Ett flytande träföremål spelar en avgörande roll i slutet av storfilmen "Titanic", där skådespelarna Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i rollerna som Jack och Rose försöker att hålla sig vid liv i det iskalla vattnet.