Stockholm

Här är allt du behöver veta om Janni Delér

Bloggdrottning, influencer med över en miljon följare på Instagram samt flickvän till Jon Olsson – men vem är egentligen Janni Delér?


Janni Delér är en livsstilsbloggare och influencer, född 1990 och uppvuxen i Stockholm. Janni har under de senaste året vuxit explosionsartat på sociala medier och har idag över 1,3 miljoner följare på sin Instagram. 

Hon är tillsammans med proffsskidåkaren Jon Olsson, 35. Paret träffades för cirka sex år sedan på på en middag i Stockholm, där de hamnade bredvid varandra. Jon hade redan från börjat bestämt att han skulle sitta bredvid Janni, något som hon inte visste om.

Paret är förlovade. "Förstår inte att jag tog så lång tid på mig att sätta en ring på det där fingret", skrev Jon på sin Instagram. Bildkälla: JanniD Instagram
Jon och Janni träffades ute i Stockholm. Bildkälla: JanniD Instagram

Janni drack shots och tyckte inte Jon var tillräckligt intressant efter den kvällen, så just då blev det ingenting och Jon reste dagen efter till Österrike för att bli fotograferad. Han fick då höra någonting som han inte alls gillade. 

– Det var en kompis som sa "fan, jag tänker ragga på Janni ikväll", och jag ba "nej, strunta i det". Så kände jag att det inte var något bra, så jag försökte ta reda på om Janni skulle gå ut den kvällen, berättade Jon i TV3:s program Parneviks.

Från Österrike tog sig då Jon hela vägen till Stockholm för att möta upp Janni.

Jon Olsson har över en miljon prenumeranter på sin Youtubekanal. Bildkälla: Jon Olsson Instagram
Paret ägde tidigare ett omtalat lyxhus i Marbella. Bildkälla: Jon Olsson Instagram.

"Vi träffades på kvällen och hade riktigt kul ihop, efter det satt vi ihop i en vecka och han bokade om sin biljett varje dag en vecka i streck. Tillslut var det dags för honom att åka så vi bestämde att jag skulle komma till Monaco några dagar senare och hänga", skrev Janni på sin blogg.

Här kommer lite mer rolig fakta om Janni:

Bildkälla: Janni Delér Instagram.

Janni har flera gånger berättat att hon, till skillnad mot väldigt många andra bloggerskor är väldigt ointresserad av smink och tycker inte det är speciellt kul, försöker jobba på det men intresset finns verkligen inte där.

Pojkvännen Jon har 1,150,593 prenumeranter på Youtube. Janni har omkring 300 000 prenumeranter. 

Janni har en grej med att hon inte klarar av röda såser, tycker det ser sjukt ofräscht ut och jag kan bara inte äta det.

Hon är 170 centimeter lång. 

Tidigare har Janni sagt att hon gärna vill ha barn när hon är 28 år (vilket hon är nu) så vem vet, snart kanske vi får se ännu en liten bloggbebis. 

Hon har opererat brösten när hon var 23 år gammal då hon sa att hennes egna hade försvunnit då hon tränade så hårt.

Lördagen den 26/5 är Janni en av de Nominerade i årets Guldtuben. Galan direktsänds på SVT 20.00.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.