Stockholm

Gunilla Persson gripen – misstänkt för grov stöld i Florida

Nu kommer rapporter om att en känd svensk tv-profil gripits i Florida.
1 av 2
Nu kommer rapporter om att en känd svensk tv-profil gripits i Florida. Foto: BIldkälla: TT / Google (Montage)
Nu kommer rapporter om att Gunilla Persson gripits misstänkt för grov stöld i Florida.
2 av 2
Nu kommer rapporter om att Gunilla Persson gripits misstänkt för grov stöld i Florida. Foto: BIldkälla: TT / Google (Montage)

Gunilla Persson greps igår misstänkt för stöld i Florida, USA. Lokal media rapporterar om att stjärnan misstänks ha stulit ett par Chanel-solglasögon för ett värde av mer än 4 700 kronor.


Läs mer

I tisdags kväll kom rapporter om att en välkänd svensk reality-stjärna blivit anhållen av polis i Florida, USA. Nu framkommer det att stjärnan i fråga var Gunilla Persson, känd från reality-serien "Svenska Hollywoodfruar". 

Enligt lokal media spenderade svenska stjärnan sedan natten i häktet på en polisstation. Anledningen ska vara att hon är misstänkt för grov stöld efter att hon satt på sig ett par Chanel-solglasögon och lämnade lyxbutiken med dem. 

Solglasögonen låg på ett värde av mer än 4 700 kronor. 

– Gunilla mår bra. Det här är ett missförstånd och hon är oskyldig. Vi ser fram emot att klara upp detta i sinom tid, säger Gunilla Perssons advokat Michael Murphy, skriver Expressen

Enligt rapporter fick hon inatt lämna häktet igår natt kring 02:30-tiden efter att hon betalat cirka 43 000 kronor i borgen. 

Lokala medier har sökt stjärnan men ännu inte fått någon kommentar om händelsen av henne. En ansvarig på bolaget som producerar reality-tv-programmet som stjärnan är med i förklarade att de inte hade hört något om händelsen.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.