Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Felix Sandmans flirt med Linn Ahlborg: "Vill träffa henne"

Nöje | 26/05/2018 20:43

Under Melodifestivalen blev en viss Felix Sandman väldigt populär hos Youtubestjärnan Linn Ahlborg. De hade en oskyldig flirt och vi tog oss ett snack med Felix på Guldtuben 2018 för att se hur det hela utvecklats.

Felix Sandman kom tvåa i Melodifestivalen 2018 med sin låt "Every single day" som var skriven om exet Lovisa Bengtsson, men trots att det inte blev någon vinst hängde Felix inte läpp för det. Han firade istället med vinnaren och bästa vännen Benjamin Ingrosso

Under tiden som Melodifestivalen pågick fick en Youtubestjärna vid namn Linn Ahlborg upp ögonen för Felix Sandman.

Linn Ahlborg, 18, har över 532 000 följare på Instagram och över 379 000 prenumeranter på Youtube. Hon, som också är singel, syntes flitigt lajka Felix bilder och hon valde även att lägga en liten flirtig kommentar på en av hans selfies. Efter det började de två skriva med varandra på sociala medier, det kan du läsa mer om här. 

Nu har några månader gått sedan flirten började, och Nyheter24 träffade Felix Sandman på Guldtuben 2018. Vi passade självklart på att fråga hur det gått med Linn, och hans reaktion talade för sig själv... 

– Har ni sett henne? Är hon här? utbrast Felix. 

Han berättade att han gärna skulle träffa Linn då de inte setts någon gång. Dessutom berättade han om vad de skrivit till varandra på Instagram och att han inte var helt nöjd med det han själv skrivit. 

Hör Felix berätta i klippet ovan.