Linn Ahlborg/Felix Sandman
Felix berättar att han gärna skulle träffa Linn Ahlborg - Foto: Instagram/Linn Ahlborg/Nyheter24/ montage

Felix Sandmans flirt med Linn Ahlborg: "Vill träffa henne"

Under Melodifestivalen blev en viss Felix Sandman väldigt populär hos Youtubestjärnan Linn Ahlborg. De hade en oskyldig flirt och vi tog oss ett snack med Felix på Guldtuben 2018 för att se hur det hela utvecklats.


Felix Sandman kom tvåa i Melodifestivalen 2018 med sin låt "Every single day" som var skriven om exet Lovisa Bengtsson, men trots att det inte blev någon vinst hängde Felix inte läpp för det. Han firade istället med vinnaren och bästa vännen Benjamin Ingrosso

Under tiden som Melodifestivalen pågick fick en Youtubestjärna vid namn Linn Ahlborg upp ögonen för Felix Sandman.

Linn Ahlborg, 18, har över 532 000 följare på Instagram och över 379 000 prenumeranter på Youtube. Hon, som också är singel, syntes flitigt lajka Felix bilder och hon valde även att lägga en liten flirtig kommentar på en av hans selfies. Efter det började de två skriva med varandra på sociala medier, det kan du läsa mer om här. 

Nu har några månader gått sedan flirten började, och Nyheter24 träffade Felix Sandman på Guldtuben 2018. Vi passade självklart på att fråga hur det gått med Linn, och hans reaktion talade för sig själv... 

– Har ni sett henne? Är hon här? utbrast Felix. 

Han berättade att han gärna skulle träffa Linn då de inte setts någon gång. Dessutom berättade han om vad de skrivit till varandra på Instagram och att han inte var helt nöjd med det han själv skrivit. 

Hör Felix berätta i klippet ovan. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

idag 06:00
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.