Agnes Arrhult blev utslängd från Liseberg.
Agnes Arrhult blev utslängd från Liseberg. - Foto: Instagram/arrhult. Bilden är ett montage.

Arrhult spelade på Liseberg med Joakim Lundell – blev utslängd

Under söndagen uppträdde Agnes Arrhult, 16, tillsammans med Joakim Lundell på Liseberg i Göteborg. Efter konserten skrev Agnes autografer till sina unga fans – men då grep vakterna in och slängde ut Agnes.


Systrarna Ava och Agnes Arrhult slog igenom när de gjorde låtarna "Monster" och "All I need" tillsammans med Joakim Lundell

Deras framgångssaga med Lundell har resulterat i nästan 95 miljoner streams på Spotify, och under söndagen spelade Ava och Agnes tillsammans med Joakim på nöjesfältet Liseberg i Göteborg.

Efter spelningen skrev de autografer till sina fans, och det var då som två vakter från Lisberg gick fram till Agnes.

Det här var kläderna som Agnes Arrhult bar på Liseberg. Bildkälla: Instagram/arrhult

Agnes, som idag är 16 år gammal men fyller 17 år imorgon, bar ett par höga jeans och en kort röd top. 

De kläderna hade hon också haft på sig när hon uppträdde på scenen tillsammans med systern och Joakim Lundell.

Agnes kläder var alltså det som hade fått vakterna att reagera. Vakterna bad Agnes att klä på sig på överkroppen – annars skulle hon kastas ut. Agnes vägrade, och för Expressen berättar hon om sin reaktion.

– Jag blev jätteupprörd och barnen blev ledsna för att de inte hann ta några bilder med oss, säger Agnes till Expressen.

På Instagram har Agnes skrivit om händelsen, och där frågar hon sina följare vad de tycker om vakternas agerande.

"Okej... tycker ni att vad jag har på mig här är provocerande eller ”naket”?? För de tycker tydligen Lisebergs personal som slängde ut oss då dom tyckte jag var FÖR NAKEN FÖR LISEBERG."

Agnes Arrhult frågar sina följare vad de tycker om Lisebergs agerande. Bildkälla: Instagram/arrhult

I kommentarsfältet påpekar även Agnes att hon såg flera killar i bar överkropp på nöjesparken.

En av Agnes följare kommentarer dessutom att när gruppen De Vet Du uppträdde så strippade de på scen i bara kalsonger samt var barbröstade under större delen av framträdandet. 

Flera av Agnes följare tycker att det är sjukt att hon inte fick gå klädd i sin outfit på området.

Några av kommentarerna lyder:

"Undra om de gör så med alla grabbar som springer utan t-shirts"

"Men gud, är detta på allvar!? Så sjukt lågt av dom!? Inga barn bryr sig om att du har på dej det där!?... Män, ja dom får gå utan nåt på överkroppen.. Men inte får du gå i dom där sjukt snygga kläderna!!!!??? SÅ SJUKT ALLTSÅ!"

"Så fel att dom slängde ut er"

"Även intressant hur man får sitta med bikini i Flumride men inte ha en bh-topp."

Systrarna Arrhult. Bildkälla: Instagram/arrhult

Men Lisebergs informationschef Julia Vasilis står bakom vakternas beslut att kasta ut Agnes. För Expressen berättar Vasilis att det inte är tillåtet att gå med bar överkropp på nöjesparken. Linne är det som gäller minst.

– Vi skiljer inte på män och kvinnor. Samma gäller artister, de måste förhålla sig till reglerna precis som andra. Det är en regel som har funnits länge och det har inte varit några diskussioner om att ändra den, säger Vasilis till Expressen.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


/
/
Håller du med Liseberg?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Det sa kungen till Felix Herngren under krogkvällen

Marcus & Martinus: Inte bara ute efter revansch

Marcus & Martinus kom tvåa i Melodifestivalen i fjol. Nu är de tillbaka – och är favorittippade. Men vi är inte bara här för att få revansch, vi älskar verkligen Mello, säger Martinus.

Mikael Tornvings söner har vuxit upp – briljerar i annan, tuff bransch

Mikael Tornving är en av landets mest uppskattade komiker och programledare. Han har två söner som idag är vuxna men som valt en annan bana som Mikael är familjär med.

Svenska kändisen som Erika Persson festade med under Mello

Gunilla Persson befinner sig i Sverige för att tävla i Melodifestivalen 2024, och vid sin sida och som stöd har hon dottern Erika Persson. Och för Nyheter24 har Erika berättat en viss detalj om Mello-efterfesten…

Sverigeaktuellt rockband ger ut sina memoarer

För 40 år sedan grundade de skotska bröderna William och Jim Reid rockbandet The Jesus and Mary Chain och jubileet verkar ha fått fart på kreativiteten.

Saramagos glasögon till Nobelprismuseet

1 timme sedan
En sten, ett par glasögon och ett manuskript finns bland de föremål som José Saramagostiftelsen och Nobelpristagarens änka, Pilar del Río, överlämnat till Nobelprismuseet. Stenen, som den portugisiske författaren lär ha hittat på Lanzarote där han bodde under den senare delen av sitt liv, sägs ha betytt mycket för honom.