Stockholm

Musically-stjärnan Theo Haraldsson: "Folk är taskiga och avundsjuka"

Theo Harladsson
Att Theozofficial blivit känd som så ung har tyvärr gjort att många blivit avundsjuka på honom. Foto: Instagram/theoharaldsson/ montage

Theo Haraldsson är mer känd under namnet Theozofficial som han heter på Musically. Han är bara 12 år gammal och har redan hundratusentals följare, tyvärr är det inte alla som kan unna honom det, utan väljer att hacka på honom istället.


Läs mer

Theo Haraldsson har slagit ned som en bomb i Musically-världen där hans konto Theozofficial följs av miljontals fans. På Youtube har han över 130 000 prenumeranter och på Instagram har han mer än 200 000 följare.

Theodor Haraldsson växte upp i Linköping tillsammans med sin bror Alex och redan som åttaåring började han vara aktiv på sociala medier. Först bara på Youtube men sedan gick det snabbt över till Musically. Idag är han tolv år gammal och blev nominerad i två kategorier i Guldtuben 2018, årets Musically och årets profil. Tyvärr kammade han inte hem pris i någon av kategorierna. 

På röda mattan inför Gultuben passade Nyheter24 på att prata med stjärnan, och han var väldigt nervös inför galan. 

– Jag är nervös, men jag tror inte jag kommer vinna. De andra som är nominerade har fler följare än vad jag har, sa Theo då.

Theo berättade också att vara så här pass känd och så ung har påverkat honom, inte minst i skolan. Han berättade att han kan missa en hel del skolarbete när han ska åka på events och liknande. Men att han har snälla lärare som hjälper honom komma ifatt. 

Med klasskamrater kan det dock vara lite värre. 

– Det är väldigt många som är avundsjuka och taskiga. Men jag bryr mig inte om dem, sa Theo till Nyheter24. 

Theo berättar att han tror att det enbart grundar sig i avundsjuka när folk väljer att hacka på honom. Men han har redan lärt sig att hantera de hårda orden och kör på med det han själv tycker om att göra. 

Se hela intervjun med Theo Haraldsson i klippet ovan. 

Här kan du läsa om alla vinnare i Guldtuben 2018

Följer du Theozofficial?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.