Magdalena Graaf visar upp det obehagliga hon fick hem i sin brevlåda

Magdalena Graaf visar upp det obehagliga hon fick hem i sin brevlåda


Att leva som offentlig person är inte alltid en dans på rosor. Många profiler står dagligen ut med terror, hot och obehagliga meddelanden från troll som yttrar sitt hat på olika sätt. Isabella "Blondinbella" Löwengrip, Bianca Ingrosso och Alexandra "Kissie" Nilsson är några av de som berättat om haten och hoten de mottagit både till sin dörr hemma i lägenheten och din mailinkorg.

Blondinbella fick bland annat ett brev hem där en man skrev att han ville skära av hennes bröst och att han sedan skulle steka dem i smör. Hon har även fått sperma skickat i kuvert till sitt hem.

Någon annan som fått sin släng av hatsleven är Magdalena Graaf, och hon har på senare tid börjat dela med sig av hatet med glimten i ögat. Under helgen fick hon nämligen både ett privatmeddelande, samt ett handskrivet brev – och personen som skrivit har för vana att titt som tätt skriva till Magdalena. 

"Den här brevkompisen får ja ju inte glömma! HEN (har många namn) brukar skicka lite fina små vykortshälsningar titt som tätt. Alltid lika kul att kolla brevlådan hehe. Fortsätt du Ewa, personangrepp biter inte på mig, det rinner av mig som vatten på en gås. Jo, förresten, edit, det du skrev om att ”Isak var en simpel missbrukare, en belastning som förtjänade att dö? Att du hoppades att han plågades och brann i helvetet. Att det var mitt fel att han dog, för att jag var en dålig mamma". Den sårade och gjorde oerhört ont en lång tid. Den kniven satt hårt i hjärtat", skriver hon.

Magdalena har fått över hundra kommentarer från sina läsare som skriver stöttande ord och uppmanar henne att polisanmäla. 

Bildkälla: Magdalena Graaf Blogg.

Ja, mycket ska man behöva höra innan öronen trillar av. Förhoppningsvis tar inte Magdalena åt sig av elakheterna. 

Mer: 

Han ville smörsteka Blondinbellas bröst – nu döms han

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .