Lördag 18 Sep
Stockholm

Isabelle Strömberg: "Det här är vanligaste felet killar gör i sängen"

Bloggerskan Isabelle Strömberg gästar podden "I sanningens namn, där hon öppnar upp om sitt missbruk och om åren hon blev utfryst av en hel stad. Sedan blir det en hel del sexsnack där hon bland annat går igenom oralsex.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Isabelle Strömberg, 25, är en av våra största bloggprofiler och har drivit sin blogg i över tio års tid. På bloggen har Isabelle valt att vara väldigt personlig och hon har låtit sina läsare ta del av det mesta i hennes liv. På senare år har hon även startat upp en Youtubekanal med över 28 000 prenumeranter. 

På kanalen valde hon nyligen att gå ut med att hon under flera års tid led av ett djupt missbruk som tillslut fick henne att flytta från sin hemstad Östersund. 

Det blev en hel del sexsnack i podden och Isabelle och Gabriella pratade en hel del om oralsex, huruvida storleken spelar roll, samt varför förspelet är så viktigt. Bildkälla: Instagram

– Idag är de flesta jag hängde med på den tiden döda, berättar hon.

Hennes missbruk fick som tur var en vändning när hon träffade sin nuvarande kille. 

Avslöjar allt och lite till i podcast

Under veckan gästade Isabelle podden "I sanningens namn" med Gabriella Bark där hon fick berätta mer ingående om sitt missbruk, vad hon tvingades vara med om under den mörka tiden, vilka droger hon tog, samt hur hon tillslut tog sig bort från drogerna. 

– Ja, det hände att jag injicerade. Och min grej var väl främst, amfetamin, berättar hon. 

Isabelle Strömberg berättar för första gången i en podd om den mörka perioden hon gick igenom när hon var yngre. Bildkälla: Instagram

Men hon fick även en hel del sex och relationsfrågor där hon bland annat blev frågad vad hon går igång på, om hon är för eller emot försoningssex samt hur hon egentligen får orgasm. Isabelle kom då in på ett ämne som alltid är hett på tapeten – nämligen oralsex. 

– Jag kan bara komma av att min kille går ned på mig. Jag har googlat massor och trott att någonting är fel på mig för att jag inte kan komma av vanligt sex och de flesta killar vet ju inte vad de håller på med där nere, säger hon. 

– Det gör typ ont och de kör med någon slags räsertunga så man tillslut får köra den här "men gud kom upp hit och ge mig k*k, nu kan jag inte hålla mig längre", som att man vill ha vanligt sex, men egentligen vill man bara att dom slutar hålla på där nere, skrattar hon. 

Gabriella och Isabelle pratar även om hur viktig storleken på killar egentligen är samt att förspelet är otroligt viktigt för att få en tjej att komma igång. 

– Vad fan hände med förspelet? Det bästa som finns är ju typ att myshångla och ha sig, och typ inte riktigt veta vart det ska leda? Då känner jag verkligen att jag går igång, berättar Isabelle. 

För att lyssna på hela podd-avsnittet så kan du gå in på Acast eller på podcaster-appen.

Du hittar det även här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela