Paradise Hotel-Sabina ger rabatt på plastikoperationer

Ph-deltagaren och Youtuebstjärnan Sabina "BinaHoney" Tranberg, 21, har inlett ett samarbete med en klinik där hon utlovar en rabatt på plastikoperationer. Det har fått många att se rött.


Sabina "BinaHoney" Tranberg, 21, var en av deltagarna i förra årets Paradise Hotel. Säsongen blev en riktig succé och tittarsiffrorna gick i taket. 

Många kände igen Bina sedan förut och det är på grund av att hon redan innan sin medverkan är känd från Youtube där hon har omkring 60 000 prenumeranter på kanalen och omkring 40 000 på sin Youtubekanal. 

Som många kanske sett är det vanligt att dagens influensers gör olika sorters samarbeten med företag för att tjäna sig en hacka. Profilerna lägger ut reklam och en rabattkod till sina följare för att själva få betalt i pengar eller produkter. Men sedan är det olika vad profilerna väljer att göra reklam för. 

Sabina var en av deltagarna i Paradise Hotel 2017. Hon driver även en stor Youtubekanal. Bildkälla: Instagram

Några märken som varit hett på tapeten har varit NA-KD, Daniel Wellington, Nelly.com och många andra. 

Men nu har Bina tillsammans med fler influensers tagit det hela ett steg längre. 

"Riktigt jävla ansvarslöst"

Profilens senaste samarbete är nämligen med en utländsk klinik som utför plastikoperationer, och via hennes kod på Instagram så får man rabatt vid valfri operation.

"Det enda man betalar för är flyg och operation. Hotell står även företaget för under juni och juli. Annars är även det väldigt billigt", skriver Sabina. Bildkälla:Instagram

"Hela mitt liv har jag tyckt att bröst är så fina! I puberteten växte mina höfter och rumpa men brösten hängde inte med på svängarna, så jag har i flera år velat göra en bröstförstoring för att få en mer proportionerlig kropp. Jag ska därför åka till Istanbul 3 oktober och operera brösten. Det som lockade mig var att det är ett billigare pris än i Sverige men att kirurgerna är lika utbildade som här!

"Om ni uppger mitt namn så får ni 5% rabatt på operationer utöver det redan billiga priset. Undrar ni något kan ni skriva till mig i DM, eller kontakta kliniken. Det enda man betalar för är flyg och operation. Hotell står även företaget för under juni och juli. Annars är även det väldigt billigt"

Och ja, man kan väl säga att folk är halvnöjda. När Svenska Youtubers uppmärksammade det hela svämmade kommentarsfälten över med arga kommentarer som handlar om ansvaret man idag har som influenser, och hur fel det är att uppmana folk till operationer. 

"Förjävligt att man uppmuntrar till det när det verkligen inte behövs".

"Youtuber 1: Älska din kropp! Var stolt och nöjd över den du är! Fuck kroppsideal! Youtuber 2: Här har ni en rabattkod för plastikkirurgi, så ni kan fixa det ni inte är nöjda med.". 

"Helt sjukt ju. Hon måste ju skämmas över att promota någonting sådant bara för pengar?"

Sabina själv kommer att åka till Istanbul i oktober för att operera sina bröst. 

Hon har ännu inte svarat på kritiken. 

Sjukt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Baldur's gate 3" blev årets spel

1 timme sedan

"Reacher"-skaparen pensioneras – men inte serien

3 timmar sedan
Med fler än 200 miljoner sålda böcker är Lee Child en av världens mest säljande författare. Men nu har han gått i pension. Böckerna om Jack Reacher kommer i fortsättningen att skrivas av Childs bror Andrew.

Rapparen Kodak Black gripen – igen

igår 22:00
Den amerikanske rapparen Kodak Black har gripits av polisen – igen. Den här gången har han gripits misstänkt för innehav av kokain i södra Florida.

Därför var Tove Dalsryd inte med och firade i finalavsnittet av Robinson 2023

igår 21:30
Pelle Lilja vinner Robinson 2023 med buller och bång. I sista avsnitten kallas läkare in då Pelle svimmade av men strax efter firades han av de andra deltagarna som tog sig till finalveckan.

Det ska Pelle Lilja göra för pengarna han vann i Robinson 2023

igår 21:06
Pelle Lilja vinner Robinson 2023. Nu berättar han för Nyheter24 vad han ska göra med vinstpengarna.

Dramatiska scener utspelar sig när Pelle Lilja vinner Robinson 2023

igår 21:00
Det var under torsdagskvällen det avgjordes. Pelle Lilja vinner Robinson 2023 och det blev sannerligen under dramatiska former.