Linn Ahlborg
Linn Ahlborg - Foto: Instagram/linnahlborg. Bilden är ett montage.

Nu avslöjar Linn Ahlborg framtidsplanen – vill flytta

Youtubeprofilen Linn Ahlborg tog studenten förra veckan – och nu berättar hon om tankarna inför en flytt från hemstaden Gävle.


Förra veckan tog Youtubeprofilen Linn Ahlborg, 18, sin efterlängtade student. 

Trots att hon låg på gränsen betygsmässigt i några ämnen så lyckades Linn ta sin student – och självklart firades det rejält. 

Det blev den självskrivna Champagnefrukosten med klassen, en hel del fest och en galet lyxig studentpresent – hon fick nämligen ett Cartier-armband med den saftiga prislappen 75 000 kronor.

Och när sommaren är över och hösten står runt knuten så ska många nybakade studenter sätta igång med sina liv på riktigt – och Linn är också en av dom.

Linn Ahlborg tog nyligen studenten. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

Trots att hon är en av Sveriges bäst betalda influencers – hon kan plocka ut hundratusentals kronor för samarbeten, och har en hel del pengar på kontot så funderar Linn just nu på vad hon ska göra i framtiden.

I ett blogginlägg avslöjar nu Linn mer om hennes framtidsplaner – och Linn, som bor i Gävle, överväger nu att söka lyckan i Stockholm. Det faktum att det finns många influencers i Stockholm och många event att gå på lockar Linn till huvudstaden, och i bloggen så utvecklar hon sitt resonemang.

"Jag kan börja gå på möten, events och skapa kontakter på ett helt annat sätt än här. För ni vet ju att jag aldrig går på events. Och det är inte bara för att jag bor en bit bort och har gått i skolan hela dagarna utan jag tror även min introverta sida spelar in lite här", skriver Linn.

Hon fortsätter:

"Att gå på events helt själv bland stora profiler är inget som lockar mig. Snarare något jag ser som lite läskigt. Därför tror jag att det skulle vara bra för mig, att lämna min trygghet här hemma, utmana mig själv och på det sättet växa som person. Jag kan ju ändå alltid komma hem när jag vill", skriver Linn i sin blogg.

Linn skriver vidare att det inte bara är att ta sitt pick och pack och flytta över en dag – hon vet att det både är svårt och dyrt att hitta boende i Stockholm, och hon vet ännu inte hur hon ska göra med den bil hon snart ska bli hennes.

En av Linns läsare föreslår att hon ska flytta till Marbella. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

Linn har inte bestämt sig ännu, främst eftersom hon är så otroligt hemmakär.

"Jag får nästan puls av tanken att flytta hemifrån, själv. Men det kanske är dags?", avslutar Linn sitt inlägg.

Linns läsare peppar nu henne att våga ta steget och flytta till Stockholm.

"Stockholm låter som en grym idé, låt tanken sjunka in och KÖÖR"

"Stockholm är ju fantastiskt!"

"Jag tycker absolut att du ska utmana dig själv med att flytta till Stockholm!".

Andra föreslår att hon ska flytta till familjens lägenhet i Marbella, och andra tycker att hon ska följa sitt hjärta.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

1 timme sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

3 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.