Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu avslöjar Linn Ahlborg framtidsplanen – vill flytta

Nöje | 12/06/2018 16:38

Youtubeprofilen Linn Ahlborg tog studenten förra veckan – och nu berättar hon om tankarna inför en flytt från hemstaden Gävle.

Förra veckan tog Youtubeprofilen Linn Ahlborg, 18, sin efterlängtade student. 

Trots att hon låg på gränsen betygsmässigt i några ämnen så lyckades Linn ta sin student – och självklart firades det rejält. 

Det blev den självskrivna Champagnefrukosten med klassen, en hel del fest och en galet lyxig studentpresent – hon fick nämligen ett Cartier-armband med den saftiga prislappen 75 000 kronor.

Och när sommaren är över och hösten står runt knuten så ska många nybakade studenter sätta igång med sina liv på riktigt – och Linn är också en av dom.

Linn Ahlborg
Linn Ahlborg tog nyligen studenten. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

Trots att hon är en av Sveriges bäst betalda influencers – hon kan plocka ut hundratusentals kronor för samarbeten, och har en hel del pengar på kontot så funderar Linn just nu på vad hon ska göra i framtiden.

I ett blogginlägg avslöjar nu Linn mer om hennes framtidsplaner – och Linn, som bor i Gävle, överväger nu att söka lyckan i Stockholm. Det faktum att det finns många influencers i Stockholm och många event att gå på lockar Linn till huvudstaden, och i bloggen så utvecklar hon sitt resonemang.

"Jag kan börja gå på möten, events och skapa kontakter på ett helt annat sätt än här. För ni vet ju att jag aldrig går på events. Och det är inte bara för att jag bor en bit bort och har gått i skolan hela dagarna utan jag tror även min introverta sida spelar in lite här", skriver Linn.

Hon fortsätter:

"Att gå på events helt själv bland stora profiler är inget som lockar mig. Snarare något jag ser som lite läskigt. Därför tror jag att det skulle vara bra för mig, att lämna min trygghet här hemma, utmana mig själv och på det sättet växa som person. Jag kan ju ändå alltid komma hem när jag vill", skriver Linn i sin blogg.

Linn skriver vidare att det inte bara är att ta sitt pick och pack och flytta över en dag – hon vet att det både är svårt och dyrt att hitta boende i Stockholm, och hon vet ännu inte hur hon ska göra med den bil hon snart ska bli hennes.

Linn Ahlborg
En av Linns läsare föreslår att hon ska flytta till Marbella. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

Linn har inte bestämt sig ännu, främst eftersom hon är så otroligt hemmakär.

"Jag får nästan puls av tanken att flytta hemifrån, själv. Men det kanske är dags?", avslutar Linn sitt inlägg.

Linns läsare peppar nu henne att våga ta steget och flytta till Stockholm.

"Stockholm låter som en grym idé, låt tanken sjunka in och KÖÖR"

"Stockholm är ju fantastiskt!"

"Jag tycker absolut att du ska utmana dig själv med att flytta till Stockholm!".

Andra föreslår att hon ska flytta till familjens lägenhet i Marbella, och andra tycker att hon ska följa sitt hjärta.