Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip har ny pojkvän – är fortfarande gift med Odd

- 14/06/2018, 11:52

I maj 2017 gick Isabella Löwengrip ut och berättade att hon och Odd Spångberg skulle skiljas. Under hösten träffade Isabella sin nya pojkvän Hampus Jarlbo, och kort därefter berättade Isabella att hennes skilsmässa från Odd var klar. Det var den inte.

Det var i maj förra året som nyheten slog ner som en bomb i kändisvärlden. I alla falla här hemma i Sverige. 

Entreprenören och bloggerskan Isabella Löwengrip, 27, och hennes make Odd Spångberg, 30, hade bestämt sig för att skilja sig. Tillsammans har de barnen Sally och Gillis. Att paret har barn tillsammans gör att de då måste fullfölja en betänketid på ett halvår innan skilsmässan kan gå igenom.

I en intervju med Damernas Värld så berättade Isabella att skilsmässan var hennes initiativ.

– Jag är en rationell person, så när jag kände att ”det här är inte bra, nu måste jag gå vidare”, då gjorde jag det. Om jag inte mår bra gör jag något åt det. Skilsmässan var mitt initiativ. Vi hade olika värderingar och olika åsikter om familjelivet och karriären, så det funkade inte för mig, sa Isabella till Damernas Värld.

I oktober 2017 började Isabella dejta terminsmäklaren Hampus Jarlbo, 28, och det nya kärleksparet har skapat många vackra minnen ihop genom resor, middagar och samtal. 

Isabella Lowengrip och Hampus Jarlbo
Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

I sin blogg har Isabella presenterat Hampus för sina läsare och i maj 2018 gick det nya paret på ett UNICEF-event tillsammans och berättade glatt för fotografer och journalister om sin kärlek.

Någon månad efter den första dejten med Hampus – närmare bestämt i november 2017, så skrev Isabella ett blogginlägg om att hennes skilsmässa hade gått igenom efter den sex månaders långa betänketiden.

Men nu visar det sig att skilsmässan inte alls har gått igenom, något som Aftonbladet var först med att rapportera om. 

Isabella Löwengrip och Odd Spångberg.
Isabella Löwengrip och Odd Spångberg är fortfarande gifta. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT Bild

För att en skilsmässa ska gå igenom så måste man ansöka om fullföljd av skilsmässa hos tingsrätten efter den sex månader långa betänketiden.

Varken Odd eller Isabella har ansökt om fullföljd skilsmässa, så det tidigare paret är fortfarande gifta.