Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Magdalena Graaf avslöjar detaljerna om bråket med Anna Book

Nöje | 18/06/2018 21:04

Magdalena Graaf har inte varit särskilt förtjust i Anna Book på flera år. Nu avslöjar Magdalena anledningen till det infekterade bråket.

Det är i sin populära blogg som Magdalena Graaf, 42, får en fråga av en läsare. 

Signaturen M är nämligen nyfiken på varför sångerskan Anna Book, 47, har sålt Magdalenas tidigare tillhörigheter på loppis.

Redan år 2009 skvallrades det om dramat mellan Magdalena Graaf, DeDe Lopez, Anna Book och Magdalenas ex-make Magnus Hedman.

Magdalena Graaf och Magnus Hedman var gifta från 1999 till 2008.
Magdalena Graaf och Magnus Hedman var gifta från 1999 till 2008. Här ser vi det tidigare paret på en maskerad år 2005. Bildkälla: Stella Pictures.

Då röt Magdalena ifrån när hon hade fått reda på att Anna Book åkte runt i Magdalenas bil. Det resulterade i ett riktigt syrligt blogginlägg från Magdalena – mer om det kan du läsa här.

I kommentarsfältet i sin blogg så förklarar nu Magdalena mer ingående om vad som egentligen hände vid den här tiden, något som först uppmärksammades av Bloggbevakning.

Magdalena Graaf berättar om bråket.
Magdalena Graaf berättar om dramat med Anna Book. Bildkälla: Stella Pictures.

"Hon och Magnus var ”bästisar” Hon och hennes andra bästis DeDe Lopez ”hjälpte Magnus” att tömma våra gemensamma grejer från England. Typ min bröllopsklänning.. kläder, prylar. Som Magnus ”hijackat” vid skilsmässan för att jävlas, och vägrade lämna tillbaks", skriver Magdalena.

Anna Book.
Anna Book. Bildkälla: Stella Pictures.

Magdalena skriver vidare att Anna Book bloggade vid den här tiden och då lade ut alla saker som hon skulle sälja på loppis. Enligt Magdalena var "typ allt" som Anna skulle göra sig av med Magdalenas saker.

"När jag i upplösningstillstånd påpekade det så var hon snabb med att ändra och ta borti bloggen. MEEEN jag hade skärmdumpar-bevis hehe. Inte bara prylarna. Magnus gav också min bil till henne… som jag betalt för med mer. Den stod i hans namn tyvärr.. och han ville sätta käppar i hjulet för mig..", skriver Magdalena vidare i kommentaren.

Magdalena Graafs kommentar om Anna Book.
Magdalena Graafs kommentar om Anna Book. Bildkälla: Magdalena Graafs blogg

Hon berättar att hon då var helt knäckt men att hon idag är vän med Magnus, och att allt är "glömt och förlåtet".

Men det ser inte ut att bli någon mysfika med Anna Book den närmsta tiden.

Magdalena avslutar nämligen sin kommentar med att berätta hur det ligger till från hennes sida.

"Men Booken, henne har jag ett horn i sidan på fortfarande hehe", skriver Magdalena i kommentaren i sin blogg.

Anna Book.
Anna Book. Bildkälla: Stella Pictures.