Fredag 12 Aug
Stockholm

Book och Graaf i bloggbråk

Anna Book och Magdalena Graaf är i storbråk. Och nej, det är ingen catfight om en het snubbe. Det som fått tjejerna att bli helt tokiga är faktiskt Magnus Hedmans...bil!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Graaf: "Hoppas hon sliter den med nöje"

Nu är årets kändistriangeldrama ett faktum. Mitt i stormens öga: Magdalena Graaf och hennes exmake Magnus Hedman, hans nya flickvän Denise Lopez samt hennes väninna Anna Book. Rörigt? Det blir värre.

För efter Magnus Hedmans och Magdalena Graafs uppslitande skilsmässa har turerna om exparets ekonomi varit en het potatis. Nu har Graaf fått nog. När hon fick veta att Anna Book glider runt i hennes bil som inget hade hänt så började tangentbordet glöda på Graafs blogg på Bloggfamiljen.se.

”Lancelot berättade för mig i dag att Anna Book?! kör omkring i MIN bil numera? Vad lustigt! Ja jag hoppas hon sliter den med nöje, den är ju som klippt och skuren för henne. Stor och rymlig med tanke på hennes familj och alla goa barn", skrev Magdalena syrligt, uppger Expressen.se.

Anna Book biter ifrån

Anna Book var inte sen att ryta ifrån i sin egen blogg. Hon kontrade:

”Finns det NÅGON som på allvar TROR att jag skulle kunna köra omkring i Magdalena Graafs bil??? OM bilen nu var hennes. Bilen som jag hyr ÄGS av Magnus Hedmans bolag och INTE av Magdalena Graaf.”

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.