Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Penny Parnevik avslöjar barnplanerna med Douglas Murray

Nöje | 20/06/2018 12:35

Nu berättar Penny Parnevik om framtiden med Douglas Murray – och Penny är inställd på att skaffa barn. Och ju fler, desto bättre. Men vad tycker Douglas om det hela?

Det är i en Q&A på sin Youtube som Penny Parnevik, 21, svarar på sina fans frågor om hennes liv. 

Bland annat berättar Penny om vad hon tjänar pengar på – och att hennes föräldrar betalade allt för henne så länge hon pluggade. Men nu tjänar Penny pengar på sitt jobb som influencer.

– Jag tjänar pengar på min blogg, Instagram, Youtube och "Parneviks" och influencervärlden är det jag tjänar pengar på. Det är mycket jobb men det är ett roligt jobb, säger Penny.

Sedan hösten 2017 har Penny varit tillsammans med hockeyspelaren Douglas Murray, 37. Penny och Douglas har känt varandra "hela livet" eftersom han är en god vän till Pennys mamma Mia och hennes pappa Jesper.

Douglas Murray
Pennys pojkvän Douglas Murray. Bildkälla: Leif R Jansson/TT Bild

Penny och Douglas är onekligen seriösa med sin relation – de har flyttat ihop i Kalifornien och efter sommaren bär flyttlasset iväg till deras gemensamma, nya lyxlägenhet i Kalifornien. 

Nu är Pennys följare nyfikna på om paret planerar att skaffa barn – något som Penny väljer att svara på i sin Q&A. 

Visst verkar det som att Penny planerar att gå i mamma Mias spår och skaffa flera småttingar...

Penny Parnevik och Douglas Murray
Penny Parnevik och Douglas Murray. Bildkälla: Instagram/pennyyparnevik

– Jag föddes för att bli en mamma. Jag skulle kunna bli mamma imorgon om det är så eller vänta 2, 3, 4 år om det är så. Grejen är när man är kär så är det ett teambeslut. Jag är väldigt öppen, skulle det hända imorgon skulle jag vara överlycklig och skulle det hända om fem år skulle jag vara överlycklig, säger Penny i vloggen.

Douglas gosar med sitt brorsbarn.
Douglas Murray är barnkär! Här gosar han med sitt brorsbarn <3. Bildkälla:

Instagram/pennyyparnevik

Penny har vuxit i en stor familj med syskonen Peg, Phoenix och Philippa, och Penny har även hon siktet inställt på att ha flera barn.

– Jag vill helst ha sex stycken barn. Douglas vill inte det... Jag vill ha fyra biologiska barn och helst adoptera två barn. Vi är ett lag, jag ser oss som ett team så vi får nog kompromissa, säger Penny i klippet.

Familjen Parnevik
Familjen Parnevik. Bildkälla: Vilhelm Stokstad/TT Bild