Fredag 24 Sep
Stockholm

Penny Parnevik: "Vet inte varför jag svarar på den här frågan"

Penny Parnevik bröstoperationer.
Penny Parnevik berättar om hur hon ser på skönhetsoperationer. Foto: Instagram/Pennyyparnevik

Penny Parnevik svarar på en frågestund i sin vlogg och något som många undrar är ifall TV-profilen har lagt sig under kniven och opererat sig. Hennes svar var nog inte vad fansen väntade sig...

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är i en frågestund på sin Youtube som Penny Parnevik, 21, svarar på sina fans olika frågor om hennes privatliv. Vad Penny svarade på frågan om hon vill ha barn kan du läsa om här.

En annan fråga som Penny får väldigt ofta är huruvida hon har opererat sina bröst.

– Jag vet inte varför jag känner att jag vill svara på den här frågan. Men frågan är "Har du opererat någonting?", säger Penny i sin vlogg och fortsätter:

– Svaret är NEJ! Jag vet att många, många, många tror att jag har opererat brösten. Det är väldigt fint av er att ni tror det. Jag älskar mina bröst och jag är jättenöjd över mina bröst. Jag har inte opererat dom, säger Penny och tillägger att hon skulle berätta om hon hade gjort det.

Penny Parnevik. Bildkälla: Instagram/pennyyparnevik

– Jag är född med "perky bröst", vi är alla födda med olika bröst. Och det var dom här jag fick, säger Penny.

Penny berättar att hon alltid har velat operera sin näsa men hon tror inte att hon kommer att göra det. I podcasten "Pillowtalk" som Penny driver med sin syster Peg Parnevik så pratade Penny tidigare om just en eventuell näsoperation.

– Jag vill ha ett nosejob (näsoperation, reds anm.) Om jag får ett nosejob och någon frågade då "har du fått ett nosejob" så skulle jag bara säga "fuck yeah i got nosejob", sa Penny i "Pillowtalk". 

Men som sagt – nu tycks planerna om en operation vara lagda på is. 

Penny Parnevik säger att hon inte har opererat brösten. Bildkälla: Youtube/Penny Parnevik

–  Jag föddes med den här näsan. Gud gav mig den här näsan och mina föräldrar älskade varandra så mycket och gjorde en människa och det blev mig och den människan var gjord för att ha den här näsan, säger Penny.

Penny är inte emot emot skönhetsoperationer – men hon tycker att man ska ta en rejäl funderare innan man lägger sig under kniven. 

– Om det är någonting man stör sig på och man skulle bli lyckligare på insidan av att ha den förändringen då tycker jag att man ska göra det, säger Penny i sin vlogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela