Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jennifer Beronius​​ pekas ut som Linn Ahlborgs dubbelgångare

- 27/06/2018, 00:00 -

Instagramprofilen Jennifer Beronius​ har fått mycket fokus på sig sedan många uppmärksammat att hon är väldigt lik Youtubestjärnan Linn Ahlborg.

Linn Ahlborg är en av Sveriges största Youtubestjärnor. Med ett Youtubekonto där hon har 395 000 prenumeranter och en trogen fanskara har hon redan vid 18 års ålder skapat sig ett imperium. Och hon är idag ett ansikte som många känner igen. 

Det är därför inte så konstigt att människor på sociala medier reagerar när en dubbelgångare till Linn dyker upp. Instagramprofilen Jennifer Beronius poserade på en bild tillsammans med Mirabell Lundgren Stenhoff som har omkring 145 000 följare. Då gick det inte många sekunder innan många reagerade på att Jennifer är väldigt lik Linn, berättar Svenska Youtubers

Mirabell Lundgren Stenhoff och Jennifer Beronius poserade på en festbild. Sedan började kommentarerna att hagla in. Bildkälla: Mirabell Lundgren Stenhoff Instagram
Linn Ahlborg
Linn eller Jennifer? Ser du någon skillnad? Bildkälla: Linn Ahlborg Instagram
Jennifer Beronius

Och ja, man måste ju ändå ta och hålla med? Tjejerna skulle kunna vara systrar. Linn själv har själv inte kommenterat sin dubbelgångare.