Influencer
Bianca Ingrosso tog sig en sväng ut med sina vänner. Det hela slutade dock med en karatefylla. - Foto: Privat bild från Instagram

Bianca Ingrosso om läskiga händelsen: "Blev alkoholförgiftad"

En festkväll i Marbella spårade minst sagt ur för Bianca Ingrosso. Det hela slutade med att hon vaknade upp i en säng, kallsvettig med en hink framför sig


Det är få som missat uppdateringarna från Bianca Ingrosso och Alice Stenlöfs lyxiga semester tillsammans med sina gemensamma vänner borta i Marbella. I 10 dagar hängde vännerna i mamma Pernilla Wahlgrens nyköpta lägenhet, solade, drack drinkar, spelade spel och bara njöt av livet. 

Men ett par av kvällarna bestämde sig gänget för att ta sig en sväng ut för lite dans och mingel. De bestämde sig då för att åka till en lokal, lyxig beachklubb med pool och andra härligheter. 

Bianca och gänget gav sig ett par kvällar ut för att se lite av den spanska staden och ta sig några glas. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Kvällen började bra, och tjejerna anlände till klubben redo för en kväll med klackarna i taket. Men en sak var lite problematisk – Bianca hade nämligen ätit väldigt dåligt hela dagen, och kvällens meny på klubben bestod av vodkashots, vodkadrinkar och rosévin. För alla festvana partypinglor där ute så vet vi ju att det bara resulterade i en sak – att Bianca blev väldigt berusad väldigt snabbt. 

Bianca hade det härligt tillsammans med sina vänner. Bildkälla: Bianca Ingrosso
Lägenheten som gänget hängde i är Pernillas senaste inköp.Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram.

– Bianca du var ju definitionen av karatefylla inne på Nikki beach. Jag har a-l-d-r-i-g sett dig så full. Stället är ju känt för att vara lite grisigt men du passade verkligen in denna gång, säger Alice. 

– Alice det är så sjukt. Jag ramlade alltså i poolen som är där inne på klubben. Sedan kravlade jag mig upp och typ krålar på golvet för att ta mig fram. Jag jagade även nån kille som var lite intresserad av dig Alice och försökte typ winga honom till dig, säger Bianca. 

De andra dagarna var intaget av goda drinkar mer stabilt. Och med mat i magen. Bildkälla: Bianca Ingrosso
Bianca och Alice podd är en av Sveriges största och en vecka hade den över 300 000 lyssnare. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Det hela slutade dock med att Alice tog Bianca över axeln och traskade hem till sängen. Där hon bäddades ned och fick sova med en hink framför sig. 

– Du sov ju resten av kvällen. Vi fick på riktigt bära in dig i huset. Då var det inte riktigt lika kul för du var ju vaknade inte när vi försökte väcka dig. Så det var verkligen kolla pulsen fylla på dig, säger Alice. 

– Jag tror nästan att jag blev spritförgiftad. Jag vaknade helt kallsvettig. Vi måste nästan vädja ut till er lyssnare att aldrig dricka alkohol om du inte ätit innan. Grunda alltid med mycket mat innan ni ska gå ut. Och ta hand om varandra och se efter varandra om ni är ute och någon blir full, säger tjejerna. 

Alkohollinjen är till för dig som funderar över dina eller någon annans alkoholvanor. Rådgivning sker per telefon och är kostnadsfri. Du kan vara anonym. Ring 020-84 44 48.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!