Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Robin Olsen tokhyllas av fansen efter matchen mot Schweiz

Nöje | 04/07/2018 11:40

Det bjöds på en riktig rysarmatch under gårdagen när Sverige mötte Schweiz. Någon som nu tokhyllas efter matchen är den svenskdanske målvakten Robin Olsen.

Ja, än har inte svetten torkat från gårdagens rysarmatch där Sverige mötte Schweiz. Det var en kämpig början för Sverige och många målchanser som rann ut i sanden. Men till slut kom målet som skickade Sverige till kvartsfinal – Emil Forsberg lyckades bryta sig igenom för att sedan finta förbi en motståndare och skickade in bollen via den schweiziske försvararen Manuel Akanji.

Matchens resultat slutade med resultatet 1-0 till Sverige, och i matchens efterskall har svenska spelarna hyllats för att ha tröstat en av motståndarlagets spelare. Det var Mikael Lustig och Albin Ekdal som gick fram och tröstade Manuel Akanji, som var sist på bollen vid Sveriges 1-0-mål. 

Men det är långt ifrån de enda hyllningarna som haglar över det svenska landslaget det senaste dygnet. 

"Du är en levande legend"

Någon som minst sagt levererade till max under matchen var Sveriges målvakt Robin Olsen, 28 – och det fick han höra efter matchen vill vi lova. 

Robin Olsen är en riktig VM-hjälte.
Hela Sverige höll andan när Olsen lyckades rädda ett mål genom att boxa bort bollen. Bildkälla: Robin Olsen Instagram

Olsens Instagram svämmar nu över av kärlek från svenska fans som hyllar hans prestationer under VM. 

Robin Olssen hyllas efter sina prestationer.
Robin Olsen tokhyllas efter sina prestationer i matchen mot Schweiz där han gjorde ett gäng otroliga räddningar. Bildkälla: Björn Larsson Rosvall/TT
Ännu en monsterräddning signerad Olsen. Bildkälla: Björn Larsson Rosvall/TT
Snopna motståndare som inte direkt insett vad de givit sig in på i mötet med Olsen. Bildkälla: Björn Larsson Rosvall/TT

Vill du gå in och ge den svenske hjälten lite kärlek, då kan du göra det här.

Älskar du VM?