Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här spenderar Maja och Victor Nilsson Lindelöf sin smekmånad

Nöje | 13/07/2018 12:23

Maja och maken Victor Nilsson Lindelöf har åkt iväg på en lyxig solsemester. Kan du gissa vart de är?

Det var i maj-månad som Maja Nilsson Lindelöf och Victor Nilsson Lindelöf blev äkta makar. Paret kommer båda från Västerås, men träffades för första gången på Summerburst i Stockholm 2013. Mötet slutade med att Maja skrev till Victor på Facebook dagen efter, så tog de en fika i Västerås och på den vägen är det. 

Kärlek på arenan
Paret kommer båda från Västerås, men träffades för första gången på Summerburst i Stockholm2013. Bildkälla: Maja Nilsson Lindelöf
Maja Nilsson Lindelöf och Victor Nilsson Lindelöf är äkta makar
Bröllop! Bildkälla: Maja Nilsson Lindelöf

På grund av fotbolls-VM sköts parets smekmånad upp, men nu när Victor äntligen återvänt till Sverige så valde paret för att ha några mysiga kvällar tillsammans med vänner och bekanta, för att sedan åka iväg. 

Victor Lindelöv sitter och njuter av utsikten!
Nu har Maja gått ut på både bloggen och sin Instagram och berättat vart paret valde att åka – och de landade på paradisön Mykonos i Grekland. Bildkälla: Maja Nilsson Lindelöf

Maja var väldigt hemlig med vart destinationen skulle bära av, och på sin Instagram skrev hon ut "När man bestämmer sig dagen innan för vart smekmånaden bär av". 

Men nu har hon gått ut på både bloggen och sin Instagram och berättat vart paret valde att åka – och det landade på paradisön Mykonos i Grekland. Paret tog ett privatjet från Västerås och drog iväg. Av det vi får se så ser ju semestern otroligt drömmig ut. 

Men känner man Maja rätt så vet man att det alltid tillkommer en rad humoristiska inslag. Se mer av det i videon ovan.