Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg hänger med Rodrigo Alves i Marbella

Nöje | 16/07/2018 11:03

Linn Ahlborg, 18, lever loppan borta i Marbella tillsammans med bästa vännen Agnes Sågström. Och under veckan sprang tjejerna in i ingen mindre än den mänskliga barbiedockan

För den mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves räckte det inte med en, två eller tre operationer för att bli hans bild av "perfekt". Han har genomgått hela 60 operationer för att bli så lik dockan Ken som möjligt. Men enligt Daily Mail  gick Alves ut för cirka ett halvår sedan och sa att det nu är färdigopererat för honom. Det  skulle nämligen innebära en hälsorisk för honom att fortsätta med operationerna. 

– Jag måste sluta med plastikoperationer. Det finns inget annat jag kan ändra på utan att riskera min hälsa, berättar Rodrigo för MailOnline i en intervju.

– 60 operationer av bland annat ansikts- och nacklyft, bröstimplantat och borttagning av fyra revben får vara nog. Nu kommer jag bara att operera mig igen om det skulle behövas för hälsan eller när jag blir mycket äldre, fortsätter han.

Alves gånger två.
"Jag försökte träna på gym men det gjorde så ont i kroppen. Så jag åkte på ett skönhetsspa i Istanbul i 10 dagar och fettsög ut tre liter fett. Sedan injicerade dom det i min rumpa", har Rodrigo tidigare berättat för Daily Mail.

Rodrigo befinner sig i skrivande stund på semester i Malbella där han njuter av sol, bad och fest. 

Rodrigo Alves badar med vänner
Här avnjuts en dag i goda vänners lag. Bildkälla: Stella Pictures
Rodrigo Alvés dricker ett glas champagne.
Rodrigo har genomgått hela 60 operationer för att bli så lik dockan Ken som möjligt. Bildkälla: Stella Pictures
Rodrigo tillsammans med en vän
Operationen som inte gick som tänkt var då Rodrigo fick geléfillers i armarna, som tragiskt nog ledde till att armarna blev helt förlamade i fyra veckor. Bildkälla: Stella Pictures
Linn Ahlborg poolhänger
Linn lever loppan borta i det varma Marbella. Bildkälla: Linn Ahlborg blogg

Men Rodrigo är inte det enda kända ansiktet som myser omkring i Marbella. Vår svenska Youtubestjärna Linn Ahlborg, 18, tar tagit sitt pick och pack och stuckit till Ahlborg-familjens lyxiga ställe i Marbella. Tillsammans med vännen Agnes Sågström njuter tjejerna nu av fest, sol, bad och god mat. 

Tidigare i veckan när hon och Agnes drack drinkar på stranden så fick plötsligt tjejerna syn på Rodrigo. Då de, som Linn själv sa, "var lite dragna", gick de snabbt fram till Rodrigo och frågade om de kunde ta en bild tillsammans. 

Linn Ahlborg och Rodrigo samt Agnes vid en pool.
Linn Ahlborg och Agnes Sågström bad Rodrigo om en bild tillsammans. Bildkälla: Linn Ahlborg blogg

 "Vet ni vem det här är? Jag vet typ knappt vad han heter men jag har sett han på tv och Youtube att han typ opererar sig för att se ut som en "real life ken doll". Så sjukt? Men alla lever som dom vill! Både jag och Agge var lite på lyset iallafall så vi bad absolut om en bild", skriver Linn. 

Mer om det kan du läsa här. Linn och Agnes sågs även festa loss med fotbollsproffset Anton Kralj och Mika-modellen Jacob Ling-Vannerus. Mer om det kan du läsa här. 

Har du fått semester ännu?