Här myser Linn Ahlborg runt i Marbella
Tidigare i veckan när hon och Agnes drack drinkar på stranden så fick plötsligt tjejerna syn på Rodrigo. Då de, som Linn själv sa, "var lite dragna", gick de snabbt fram till Rodrigo och frågade om de kunde ta en bild tillsammans. - Foto: Linn Ahlborg blogg

Linn Ahlborg hänger med Rodrigo Alves i Marbella

Linn Ahlborg, 18, lever loppan borta i Marbella tillsammans med bästa vännen Agnes Sågström. Och under veckan sprang tjejerna in i ingen mindre än den mänskliga barbiedockan


För den mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves räckte det inte med en, två eller tre operationer för att bli hans bild av "perfekt". Han har genomgått hela 60 operationer för att bli så lik dockan Ken som möjligt. Men enligt Daily Mail  gick Alves ut för cirka ett halvår sedan och sa att det nu är färdigopererat för honom. Det  skulle nämligen innebära en hälsorisk för honom att fortsätta med operationerna. 

– Jag måste sluta med plastikoperationer. Det finns inget annat jag kan ändra på utan att riskera min hälsa, berättar Rodrigo för MailOnline i en intervju.

– 60 operationer av bland annat ansikts- och nacklyft, bröstimplantat och borttagning av fyra revben får vara nog. Nu kommer jag bara att operera mig igen om det skulle behövas för hälsan eller när jag blir mycket äldre, fortsätter han.

"Jag försökte träna på gym men det gjorde så ont i kroppen. Så jag åkte på ett skönhetsspa i Istanbul i 10 dagar och fettsög ut tre liter fett. Sedan injicerade dom det i min rumpa", har Rodrigo tidigare berättat för Daily Mail.

Rodrigo befinner sig i skrivande stund på semester i Malbella där han njuter av sol, bad och fest. 

Här avnjuts en dag i goda vänners lag. Bildkälla: Stella Pictures
Rodrigo har genomgått hela 60 operationer för att bli så lik dockan Ken som möjligt. Bildkälla: Stella Pictures
Operationen som inte gick som tänkt var då Rodrigo fick geléfillers i armarna, som tragiskt nog ledde till att armarna blev helt förlamade i fyra veckor. Bildkälla: Stella Pictures
Linn lever loppan borta i det varma Marbella. Bildkälla: Linn Ahlborg blogg

Men Rodrigo är inte det enda kända ansiktet som myser omkring i Marbella. Vår svenska Youtubestjärna Linn Ahlborg, 18, tar tagit sitt pick och pack och stuckit till Ahlborg-familjens lyxiga ställe i Marbella. Tillsammans med vännen Agnes Sågström njuter tjejerna nu av fest, sol, bad och god mat. 

Tidigare i veckan när hon och Agnes drack drinkar på stranden så fick plötsligt tjejerna syn på Rodrigo. Då de, som Linn själv sa, "var lite dragna", gick de snabbt fram till Rodrigo och frågade om de kunde ta en bild tillsammans. 

Linn Ahlborg och Agnes Sågström bad Rodrigo om en bild tillsammans. Bildkälla: Linn Ahlborg blogg

 "Vet ni vem det här är? Jag vet typ knappt vad han heter men jag har sett han på tv och Youtube att han typ opererar sig för att se ut som en "real life ken doll". Så sjukt? Men alla lever som dom vill! Både jag och Agge var lite på lyset iallafall så vi bad absolut om en bild", skriver Linn. 

Mer om det kan du läsa här. Linn och Agnes sågs även festa loss med fotbollsproffset Anton Kralj och Mika-modellen Jacob Ling-Vannerus. Mer om det kan du läsa här. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du fått semester ännu?
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.