Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kourtney Kardashians avklädda bild fick Younes Bendjima att se rött

- 17/07/2018, 13:11 -

Kourtney Kardashian och pojkvännen Younes Bendjima är upp över öronen förälskade i varandra, men precis som oss mänskliga så har de också småtjafs. Denna gång handlade det om Kourtneys avklädda bild.

Kourtney Kardashian, 39, var tidigare tillsammans med Scott Disick, 34, och tillsammans har paret barnen Mason, 8, Penelope, 5, och Reign, 3. Men efter många turer så tog kärlekssagan slut, och paret valde att gå skilda vägar. 

Men efter en period i singellivets värld så träffade Kourtney en ny kärlek, nämligen modellen Younes Bendjima, 24. Parets syns ofta ute på romantiska middagar och lyxiga båtturer, tätt ihopslingrade mot varandra. Men likt de flesta andra par så har Younes och miss K också dagar då de tjafsar.

Kourtney Kardashian och Younes Bendjima myser på en båt
Kourtney är 15 år äldre än Younes som för tillfället arbetar som modell. Bildkälla: Stella Pictures
Younes och Kourtney är idag tillsammans
Den här selfien på paret fick över fyra miljoner likes. Bilkälla: Kourtney Kardashian Instagram

Det var under gårdagen som Kourtney publicerade en lättklädd sommarbild på sin Instagram. 

Koutney semestermyser i gräset
Här är bilden som Younes kommenterat på. "Är det sånt du måste visa för att få likes?", skrev han. Bildkälla: Kourtney Kardashian Instagram
Younes kommentar
Här är kommentarer som TMZ hann ta en printscreen av. Bildkälla:TMZ

Kourtney publicerade bilden tillsammans med texten: "Don’t be shady, be a lady". Detta var uppskattat av hennes följarskara som gett bilden över två miljoner lajks, men var dock inte lika uppskattad av hennes pojkvän. 

Younes la nämligen den kyliga kommentaren "Så du måste visa upp det där för att få likes?". Strax efter valde han att radera kommentaren. Men TMZ hann att spara ned kommentaren

Kourtney har inte svarat på eller kommenterat kommentaren ännu. 

Hade du blivit arg om din kille skrev så?