Meghan Markle har en dyr garderob.
Se de outfits Meghan har burit sedan hon gifte sig med prins Harry den 19 maj. - Foto: Tim Ireland/AP/TT Bild, Joe Giddens/AP/TT Bild, Yui Mok/AP/TT Bild, Dominic Lipinski/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Se Meghan Markles alla dyra klänningar och outfits

För två månader sedan gifte sig Meghan Markle med prins Harry och hon fick då titeln hertiginna av Sussex. Sedan dess har hon hunnit bära en rad fantastiska klänningar och outfits.


Lördag den 19 maj gifte sig Meghan Markle, 36, med prins Harry, 33. 

Hon fick då titeln hertiginna av Sussex, och sedan bröllopet har det inte varit en lugn stund för Meghan. 

Hon har hunnit med flera uppmärksammade offentliga framträdanden – både med sin svärmor drottning Elizabeth, men även med sin make prins Harry. 

Hela världens ögon har verkligen varit på Meghan – och hennes fantastiska klädval. Flera av de klänningar och skor som hon burit har snabbt sålt slut, så att Meghan snabbt håller på att förvandlas till en stilikon är nog självklart.

Kolla in några av de fantastiska outfits Meghan Markle har hunnit bära på bara två månader:

22 maj
Tre dagar efter sitt storslagna bröllop gjorde Meghan debut som hertiginna av Sussex. På en trädgårdsfest på Buckingham Palace så strålade Meghan i en klänning från det London-baserade märket Goat Fashion. 

Meghan Markle under sitt första framträdande som hertiginna av Sussex. Bildkälla: Dominic Lipinski/AP/TT Bid

Hon har en elegant rosa klänning i modellen Flavia. Till det bar hon en hatt från Philip Treacy och i hennes öron dinglade rosédiamanter från Vanessa Tugendhaft.

Meghans klänning kostade under sommaren cirka 5 000 kronor på rea – men nu är den slutsåld.

9 juni
Den 9 juni var det dags för Meghan att hoppa ut igen. Då vankades Trooping the Color, och dagen till ära bar Meghan en ljusrosa klänning från Carolina Herrera. Till det bar hon en matchande rosa hatt från Philip Treacy. Meghan möttes av kritik för sin outfit eftersom hon visade bara axlar. Orimligt – vi vet!

Meghan i klänning från Carolina Herrera. Bildkälla: Stella Pictures.

Just den klänningen som Markle bar var specialdesignad, men Herreras klänningar har en prislapp från cirka 35 000 kronor upp emot 100 000 kronor för en aftonklänning.

14 juni
Meghan har verkligen haft full upp sedan vigseln med prins Harry. Den 14 juni gjorde Meghan sitt första officiella framträdande med drottning Elizabeth i Chester, England. 

Meghan Markle i Givenchy. Bildkälla: Phil Noble/AP/TT Bild

För det ärofyllda uppdraget bar Meghan en krämfärgad klänning designad av Givenchy. Japp, det är samma designer som gjorde Meghans vackra bröllopsklänning.

19 juni
Den 19 juni tog Meghan sin make under armen och gick på Royal Ascot. Meghan snålade inte på budgeten för den här dagen. Hon bar en klänning designad av Clare Waight Keller för Givenchy. 

Meghan Markle på Royal Ascot. Bildkälla: Tim Ireland/AP/TT Bild

Enligt Elle kostade Meghans klänning cirka 20 000 kronor. Klänningen matchade hon med ett bälte från Givenchy som kostar cirka 3 600 kronor, och på fötterna bar hon klackar från Balenciaga i modellen Knife Pumps. De kostar 8 000 kronor.

Meghan Markle och prins Harry på Royal Ascot. Bildkälla: Tim Ireland/AP/TT Bild

Hon bar diamantörhängen från Birks som har prislappen 15 000 kronor. I samma prisklass ligger även den satinväskan hon bar från Givenchy. På hästtävlingen Royal Ascot är det viktigt att ha rätt hatt – och Meghan valde en hatt från Philip Treacy. Den kostar cirka 6 000 kronor.

26 juni
Den 26 juni var Meghan, prins Harry, drottning Elizabeth och flera brittiska stjärnor som David Beckham på plats när priset Young Leaders Awards skulle delas ut. Meghan fullkomligen lös i sin tvådelade klänning från Prada som hon matchade med klackar från samma märke.

Meghan Markle – en ängel i Prada. Bildkälla: John Stillwell/AP/TT Bild

5 juli
Sol i sinne! Under en workshop där Meghan och prins Harry träffade ungdomar så strålade Meghan i en citrongul och somrig klänning från Brandon Maxwell

Meghan Markle i Brandon Maxwell. Bildkälla: Yui Mok/AP/TT Bild

På fötterna bar hon klackar från Manolo Blahnik. Brandon Maxwells klänningar kostar cirka 45 000 kronor.


10 juli
Under en ceremoni i London bar Meghan den här specialbeställda klänningen från Christian Dior.

Meghan Markle i Christian Dior. Bildkälla: Matt Dunham/AP/TT Bild

11 juli
Meghan Markle och prins Harry träffades Irlands president Michael Higgins den 11 juli, och då bar Meghan en något mer nedtonad kjol och tröja – en vackert smaragdgrön kjol från Givenchy satte grön kant på hennes besök i Dublin. Prislappen för kjolen är 17 000 kronor.

Meghan Markle i Givenchy. Bildkälla: Peter Morrison/AP/TT Bild

Under samma besök i Irland hann Meghan byta till den här ursnygga kostymen från Givenchy som hon matchade med klackar från Sarah Flint. Prislappen för Givenchy-kostymen var cirka 45 000 kronor.

Meghan Markle i Givenchy. Dominik Lipinsli/AP/TT Bild

14 juli
Dags för tennis! Den 14 juli gick Meghan på Wimbledon för att se matchen mellan Serena Williams och Angelique Kerber. Meghan bar en randig skjorta från Ralph Lauren, som kostar cirka 5 000 kronor. Skjortan matchade hon med silkesbyxor från Ralph Lauren, och de går på cirka 15 000 kronor.

Meghan Markle i Ralph Lauren på Wimbledon. Bildkälla: Tim Ireland/AP/TT Bild

Se mer i klippet ovan! 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du Meghan Markles stil?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.