Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kourtney Kardashian och Younes Bendjimas bråk avslöjade

- 18/07/2018, 17:19 -

Därför skrev Kourtney Kardashians pojkvän Younes Bendjima sin elaka kommentar på hennes Instagram.

Under gårdagen skrev Nyheter24 om hur Kourtney Kardashians pojkvän Younes Bendjima, 25, skrev en riktigt syrlig kommentar på sin flickväns Instagram.

Det var under en bild där Kourtney, 39, poserade i stringtrosor som Younes skrev det bitska "Är det vad du måste visa för att få likes?".

Kommentaren raderades snabbt – men det var många som hann ta en skärmdump, och Younes barnsliga pik uppmärksammades världen över. 

Kourtney Kardashian.
Det var den här bilden som Kourtney Kardashians pojkvän kommenterade på. Bildkälla: Instagram/kourtneykardash

För det är ju inte så sjysst att inte stödja sin flickvän utan istället skriva taskiga saker på hennes sociala medier...

Nu avslöjar flera amerikanska tidningar så som E! News och People att paret har haft flera stora bråk över just hennes användande av Instagram, där hon har 65 miljoner följare.

– Kourtney uppskattar inte att Younes skriver om sina känslor på öppna forum och att han är så impulsiv. Hon är frustrerad att han fortsätter att vara upprörd över det. Hon kommer inte sluta att göra det hon gör och hon känner att han borde förstå det och hantera det, säger en källa till E! News.

Kourtney Kardashian och Younes Bendjima
Kourtney Kardashian och Younes Bendjima. Bildkälla: Instagram/kourtneykardash

Källan berättar vidare att Younes kan bli svartsjuk och vilja äga henne.

– När hon lägger ut halvnakna bilder så blir han väldigt upprörd. Han vill ha henne för sig själv och vill inte dela henne med resten av världen, säger källan till E! News.

Enligt källor till magasinet People så har paret under flera månader bråkat om hennes Instagramkonto. 

Ett av bråken ledde till och med till att de gjorde slut i mars tidigare i år. De blev tillsammans kort efter – men Younes är fortfarande en surpuppa.

Kourtney Kardashian.
Younes gillar inte Kourtney Kardashians sexiga bilder. Bildkälla: Instagram/kourtneykardash

– Han har aldrig gillat att hon lägger ut sexiga bilder på sig själv. Han vill inte att hans flickvän ska göra det. Han fattar att det är hennes jobb men han vill att hon ska vara mer påklädd på bilderna. Han har alltid haft problem med det. Det är det de bråkar om och som fick dom att göra slut tidigare, berättar källan. 

Kourtney och Younes har varit ett par sedan oktober 2016. 

Younes Bendjima är modell och har jobbat för bland annat Balmain, Calvin Klein, Ralph Lauren och Givenchy. På sin Instagram har han nästan en miljon följare, och där kan han fans se avklädda bilder på honom. 

Det verkar han inte ha några problem med...

Younes Bendjima.
Younes själv verkar göra lite som han vill. Bildkälla: Instagram/younesbendjima
Följer du keeping up with the Kardashians?