Vem är Alida Morberg?
Alida Morberg och Bill Skarsgård - Foto: Stella Pictures

Bill Skarsgårds flickvän Alida Morberg – vem är hon?

Igår fick vi reda på att skådespelarparet Bill Skarsgård och Alida Morberg tillsammans väntar barn – men nu är vi nyfikna på vem Alida egentligen är.


Bill Skarsgård bor ihop och väntar nu barn tillsammans med Alida Morberg

Men vem är Alida? 

Jo men, det är ingen annan än skådespelaren Per Morbergs dotter. Även hon är skådespelerska och har setts i filmer som "Sensoria" och "Insane". 

Precis som familjen Skarsgård består familjen Morberg av skådespelare och filmskapare. Pappa Per, lillsyster Astrid Morberg i filmen "Calina" och storasyster Liza Morberg är regissör.

Aldrig fått roller genom känd pappa

Men trots en så känd pappa har 33-åriga skådespelerskan tidigare sagt till Aftonbladet att hon aldrig glidit på den räkmackan, utan har fått klara sig själv.

– Jag har aldrig fått hjälp av pappa när det gäller jobb, utan fått klara mig helt själv. Jag tror snarare att det kan vara så att man blir synad lite mer för att man har en pappa som håller på med skådespeleri. Däremot har jag kunnat prata med honom eftersom han har mycket erfarenhet. Men mina föräldrar har aldrig lagt någon värdering i vad vi gör, de har velat att vi ska göra det vi vill, säger hon till Aftonbladet.

Hoppas att karriären ska fortsätta rulla på

Alida är nu aktuell i rollen som Isabelle i "Svartsjön 2". När hon fick beskedet så var hon i Los Angeles och tog en paus från skådespelarkarriären. 

 – Jag har haft lite otur, jag har provfilmat och fått några huvudroller bland annat, men sedan har det varit olika saker som har gjort att projekten inte blivit av. Så det var så himla kul att “Svartsjön” blev av, det är ett svinbra gäng och en rolig karaktär, säger hon till Aftonbladet.

Hon fortsätter:

– Jag ser fram emot att få skildra fler starka roller i framtiden och få visa vad jag går för, säger hon.

Bills och hennes relation

 Bill och Alida har hittills hållit sin relation relativt privat. Men efter att Bill tidigare berättat i podcasten "Värvet" om planer att flytta ihop, och nu att de väntar barn, så är vi ju jättenyfikna och vill höra mer.

Nyheter24 skrev tidigare om Bill och Alidas babylycka, läs mer om det här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du koll på Alida Morberg?
Tack för din röst!