Meghan Markles stökiga familj
Samantha Markle och Meghan Markle kommer inte överens - Foto: Stella Pictures

Meghan Markles stökiga familj – kungahusets frustration

Meghan Markles familj fortsätter få huvudrubriker i utländska medier. Nu har hennes halvsyster Samantha Markle hamnat i rampljuset, efter att ha sagt i intervju att hon ska delta i brittiska Big Brother.


Meghan Markle, den nyblivna hertiginnan av Sussex, har det ju skrivits om en del den här sommaren. Nu har hertiginnans halvsyster, Samantha Markle, kommer delta i brittiska kändis-Big Brother enligt utländska medier.

– Livet är till för att casha in, säger hon till Inside edition.

Hon fortsätter:

– Du måste ta vara på möjligheterna när de uppstår, och förhoppningsvis njuta av åkturen, och göra upplevelsen så positiv du bara kan. Det är inget fel med det.

Kommer inte att prata om Meghan i programmet

Samantha påstår att hon kommer ha intressanta saker att prata om i serien som börjar filmas senare i augusti. 

– Meningen med hela programmet är att prata om något annat än Meghan, säger hon till Inside edition.

Det har redan tidigare uppmärksammats att systrarna har en ansträngd relation. Samantha Markle har tidigare skrivit flera Twitter-inlägg som är hårt riktade mot sin syster hertiginnan där hon skrivit bland annat:

"Om vår far dör kommer jag att hålla dig personligt ansvarig", enligt Daily Mail.

Det var den 19 maj tidigare i år som Meghan, 36, gifte sig med Prins Harry, 33. Systern Samantha var inte bjuden på bröllopet, trots hennes vädjande om att bli bjuden.

Fler familjeintriger

Det är inte bara systern hertiginnan har det kämpigt med. Nyligen rapporterades det in att Meghans brorson, Tyler Dooley, 25, fått en egen dokusåpa som kommer att handla om cannabisodling. Ni kan ju tänka er själva vad det brittiska kungahuset tycker om det.

Samtidigt som Meghans pappa, Thomas Markle, blivit anklagad för att ha ett alkoholproblem av programledaren Sharon Osbourne. Det var tidigare i veckan under en intervju med The Sun som hon gick ut med sitt påstående.

– Det var så tydligt att du har ett alkoholproblem. Det är också tydligt att du de senaste åren inte alls haft en bra relation till din dotter. Var bara glad för henne skull, låt henne leva sitt liv, säger hon till The Sun.

Men vänner till Thomas kommer till hans försvar efter anklagelserna.

– Han är förbannad. Sharon Osbourne känner honom inte alls. Hur har hon mage att komma med sådana anklagelser? 

Och inte nog med det, Meghans svägerska Darlene Blount, 37, arresterades nyligen efter att ha misshandlats hertiginnans halvbror, Tom Markle Junior, under ett fyllebråk. Detta efter att Tom ett år tidigare sägs ha riktat en pistol mot Darlenes huvud.

Ja, listan kan göras lång när det kommer till familjeproblemen hertiginnan får utså. Men vems familj har inte sina problem, egentligen?

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Meghans pappa Thomas gav Prins Harry ett par varnande ord, läs mer om det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du också en stökig familj?
Tack för din röst!