Sångerskan Demi Lovato har förts till sjukhus efter en misstänkt heroinöverdos.
Artisten Demi Lovato har förts till sjukhus efter misstänkt överdos. - Foto: Bildkälla: TT / Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Demi Lovato förd till sjukhus efter misstänkt överdos

Nu kommer rapporter om att 25-åriga sångerskan Demi Lovato förts till sjukhus efter en överdos.


Den 25-åriga sångerskan Demi Lovato har förts till sjukhus efter en misstänkt överdos, rapporterar TMZ. Stjärnan ska ha transporterats från sitt hem i Hollywood till sjukhuset under tisdagsförmiddagen, lokal tid. 

TMZ rapporterar på onsdagmorgonen att stjärnan nu återhämtar sig på sjukhus. Den 25-åriga Disney-stjärnan har varit öppen med sin kamp och åkte 2011 in på behandlingshem för självskadebeteende, bulemi, bipolaritet och missbruk. 

Misstänkt återfall efter 6 år

Demi ska under 6 års tid avstått från alkohol, kokain och Oxikodon, ett typ av morfin. Men i låten "Sober" som släpptes förra månaden sjunger hon att hon fått ett återfall. Och trots att stjärnan inte bekräftat att så är fallet, har många tagit låten som en bekräftelse. 

Nära överdos tidigare

Sångerskan har tidigare kämpat med missbruk. Bildkälla: TT/ Photo/Andrew Harnik

I dokumentären "Simply Complicated", som släpptes av Youtube i oktober berättar Demi att hon började använda droger redan när hon var 17 år. Hon talar också öppet om att hon en gång nästan överdoserade när hon blandade kokain och läkemedlet alprazolam.


– Det kändes som att jag började kvävas och mitt hjärta började rusa, säger hon i dokumentären. 

– Jag kommer ihåg att jag tänkte, herregud, nu överdoserar jag, fortsätter hon. 

I en intervju med Access Hollywood, 2013,  delade hon också med sig om hur kokainmissbruket tagit över hennes liv i ung ålder.

– Jag brukade smyga med det. Jag kunde inte gå 30 minuter till en timme utan att ta kokain, och jag brukade till och med smuggla med mig det när jag flög, sade stjärnan.

I samma intervju med delade hon även med sig om alkoholmissbruket som hon kämpade med.

– På väg till flygplatsen hade jag med mig en Sprite-flaska fylld med vodka. Och klockan var 9 på morgonen och jag satt och spydde i bilen. Och jag hade med mig den bara för att klara flygresan tillbaka till L.A, till rehabiliteringshemmet som jag var på då, sade hon då i intervjun. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

2 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.