Linn Ahlborg har varit sjuk i ett halvår.
Linn Ahlborg har varit sjuk i ett halvår. - Foto: Instagram/linnahlborg, http://linnahlborg.se/. Bilden är ett montage.

Linn Ahlborg om mystiska sjukdomen: "Fick kämpa"

Youtubern och influencern Linn Ahlborg har plågats av sjukdomen i flera månader. Nu har hon äntligen fått hjälp.


Det är i sin senaste vlogg som Youtubern och influencern Linn Ahlborg, 18, berättar om sin mystiska sjukdom. 

Linn var rejält otursförföljd under sin resa till Marbella i Spanien. Där brände hon sig dels på en manet, och sedan brände hon sig på en vattenpipa.

Linn fick alltså åka många turer till apoteket.

– Jag har varit jävligt sjuk i typ ett halvår nu. Jag fattar inte vad det är för fel. Jag har aldrig varit med om att jag är sjuk såhär länge på en sommar. Visst att man blir förkyld på vintern men på sommaren? Jag har liksom varit sjuk hela sommaren, säger Linn.

Hon berättar att hon i princip frisknade till i Marbella – men så fort hon kom hem till Sverige så kom sjukdomen tillbaka.

– Nu har jag släng av feber vilket är väldigt behagligt i den här värmen. Jag kan inte sitta still, då börjar jag koka, berättar Linn i vloggen.

Linn Ahlborg har varit sjuk i ett halvår. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

Bland kommentarerna på Youtube försöker hennes fans komma med tips på vad det kan vara – och flera tror att det är på grund av festande och alkohol.

"Det kan vara så att du har varit sjuk så länge kan vara för att du dricker alkohol och inte tar hand om kroppen. Ta en paus från spriten så kanske du bli frisk :) Tråkigt I know men det är värt ett försök", skriver en person.

I sin blogg berättar nu Linn att hon äntligen har fått penicillin.

Linn Ahlborg i Marbella. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

"Alltså wow vad jag fick kämpa för den alltså. Men efter mitt senaste besök hos HC (hälsocentral, reds anm.) såg dom att min sänka var förhöjd igen. Den var alltså ännu högre än när jag var där för typ en månad sen. Så nu är ingen gladare än jag att jag förhoppningsvis ska bli helt frisk", skriver Linn.

Linn tog även allergiprov med stick i armveckan.

Nu ska Linn äta penicillin i nio dagar – något som kanske inte är jättekul när temperaturen är upp emot 30 grader i stora delar av Sverige.

"Jag får inte vistas i solen på dessa dagar. Eller jag får ju vara ute men jag får inte pressa i solstolen vilket gör att jag inte kan följa med mina vänner till stranden, vilket är det enda vi gör varje dag nu", skriver Linn.

Krya på dig, Linn!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!