Demi Lovato ska till rehab
Demi Lovatos överdos - Foto: Stella Pictures

Demi Lovato ska nu tillbaka till rehab

Efter sin heroinöverdos har nu källor uppgett att hon kommer återgå till rehab när sångerskan kommer ut från sjukhuset.


Få har missat att Demi Lovato åkte in akut efter en överdos i veckan. Men för bara några veckor sedan så avskedade hon sin nykterhetscoach, Mike Bayer, enligt US Magazine. Många tror att det är på grund av det som hon fallit tillbaka till sitt skadliga missbruk.

Bayer spelade in en video där han säger att det vanligaste och mest irriterande han möter när han arbetar med kändisar är att de tar droger för de "kallar sig själva för 'konstnärer'". Han sa att alla kan vara konstnärer om de bara ger efter för sin potential, och att många använder ordet "konstnär" som en ursäkt om de är sena eller otrevliga. Men de sakerna kanske inte gör dig till en konstnär, utan "det gör dig till en idiot", påstår han i sin video.

Det var tydligt att Bayer menade någon mer specifikt med sin video, och det är väldigt troligt att det kan ha varit Demi.

Enligt källor ska Demi, efter att hon sparkat sin nykterhetscoach Bayer, bara kunnat hålla sig nykter i några dagar i taget mellan återfall och också vägrat återgå till sin behandling. Detta var alltså innan hennes överdos, skriver US Weekly.

Under sin tid på sjukhuset har Demi fått besök från både vänner och familj. E! skriver att hon är "väldigt tacksam att vara vid liv och att hon ska raka vägen till rehab" när hon kommer ut.

Demi har varit öppen och ärlig i flera år med sina fans och i media kring hennes mentala hälsa och sitt missbruk, vilket har gjort att många har förståelse för hennes situation och är väldigt stöttande.

Pewdiepie hamnade i blåsväder tidigare i veckan efter att ha twittrat ett skämt om Demis överdos, det kan du läsa mer om här. Eller så kanske du vill läsa mer om festen som ledde till överdoseringen, det kan du göra här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du följt händelsen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.