James Holt vill se ut som Kylie Jenner
James Holts läppar exploderade. - Foto: Instagram/jamesholt23x. Bilden är ett montage.

James har opererat sig som Kylie Jenner – läpparna sprack

James Holt, 24, är tokig i systrarna Kim Kardashian och Kylie Jenner. Han har lagt hundratusentals kronor på att operera sig för att få samma plutiga läppar som Kylie Jenner är känd för. Men det blir inte alltid som man har tänkt sig.


James Holt, 24, är från Manchester och har blivit känd i sitt hemland England efter att han för två år sedan skapade rubriker när han ville operera om sig till systrarna Jenner-Kardashian. 

Då hade han opererat sina läppar för 80 000 kronor och lagt i mängder av Botox och filler i sin käke. 

Dessutom gick han runt i korsett åtta timmar om dagen för att få en lika liten midja som Kim Kardashian.

James har även gjort en brazilian butt lift där kroppseget fett sugs ut från till exempel mage och lår för att sedan injiceras i skinkorna. 

James Holt är besatt av Kylie Jenner och opererar sig som sin idol. Bildkälla: Instagram/jamesholt23x

Han har även gjort två näsoperationer. 

James har absolut inga planer på att sluta med ingreppen – trots att hans vänner och familj varnar honom. James läppar har nämligen exploderat.

I en intervju med Daily Mail berättar han om komplikationerna som uppstått.

– Jag har haft lite problem där fillers har läckt ut från läpparna eftersom det var för mycket fillers i. Mina läppar kunde inte hantera mängden, och mitten av mina läppar har sjunkit ihop tidigare. Jag har även blåmärken eftersom de har blivit så stora efter behandlingarna, säger han och fortsätter:

– Mina vänner och familj är inte nöjda med resultaten. De säger att jag har gått för långt, att det är för mycket och att jag måste sluta innan mina läppar faller av och exploderar, säger han till Daily Mail.

James Holts läppar har exploderat. Bildkälla: Instagram/jamesholt23x

På sin Instagram får hans fans ta del av hans tankar kring de skönhetsideal som han följer. Till en bild har James skrivit att "om näsan inte nuddar läpparna så är läpparna för tunna". 

James är mer än nöjd med sina resultat och han älskar när han blir uttittad på stan.

Han har flera skönhetsoperationer inbokade – bland annat ska han göra en tredje näsoperation eftersom han inte kan andas ordentligt just nu. Utöver näsoperationerna ska han göra sin rumpa större genom implantat samt operera bort sina svettkörtlar (!). Och den märkligaste operationen av de alla är kanske denna...

– Jag håller på att undersöka om jag kan räta ut mina tår eftersom de inte ser ut som jag vill. Det gör att jag inte gillar att vara barfota, säger James till Daily Mail.

James Holt tänker aldrig att sluta operera sig. Bildkälla: Instagram/jamesholt23x

I en intervju med Manchester Evening News berättade James år 2016 att alla hans operationer betalas av hans tre olika "sugar daddies":

– Mina två största sugar daddies känner mig och har träffat mig, men jag har inte haft en sexuell relation med någon av dom. Jag vet inte vad de får ut av det, för de får inte mycket av mig. De gör mig bara lycklig, sa han då till Manchester Evening News.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!