Linn Ahlborg tar selfies och tittar i sin mobiltelefon.
Linn Ahlborg rasar nu mot att hennes Tinder-konto har blivit avstängt. - Foto: Instagram.com/linnahlborg

Linn Ahlborgs ilska på Tinder: "Bitch it's me"

Bloggaren och Youtubeprofilen Linn Ahlborg, 18, använder sig av Tinder för att träffa kärleken. Men nu har hon fått nog och rasar mot dejtingappen.


Linn Ahlborg, 18, är en av Sveriges största och mest kända influencers. Med nästan en halv miljon prenumeranter på Youtube och lika många på Instagram så har Linn onekligen blivit ett namn att räkna med det senaste året. 

Men berömmelsen har en baksida. Att dejta som offentlig person är nämligen inte alltid det enklaste.

I maj tidigare i år så undrade en läsare varför Linn så sällan pratade om sitt privatliv, och då avslöjade Linn anledningen.

Linn Ahlborg. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

– När jag gjorde det i mitt förra förhållande så blev det liksom bara ett störningsmoment. För både mig och honom. Så på den fronten väljer jag att vara privat av en anledning, och det hoppas jag att ni kan respektera, berättade Linn och fortsatte:

– Det behöver ju inte alltid vara såhär hela tiden. Om ett år kanske jag sitter och pratar jätteöppet om kärleksrelationer och killar och sånt, men just nu är det en sån sak som jag vill hålla lite lowkey, sa Linn då.

Nyligen gjorde Linn dessutom en vlogg där hon svarade på rykten om sig själv – och ett av ryktena var att hon alltid går hem med folk från krogen. Men så är inte fallet.

– Dock gör inte jag det tyvärr. Jag går faktiskt väldigt sällan hem med folk från krogen om ni ville veta det, berättade Linn.

Linn Ahlborg letar efter kärleken på Tinder. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

Istället använder sig Linn av dejtingappen Tinder för att träffa Mr Right.

Men i helgen så blev det inget högersvajpande för Linn. Anledningen är att hon nu har blivit avstängd från den populära tjänsten – något som hon själv berättar om på sin Twitter.

"Ursäkta men det här var ju det värsta man kunde vakna till", skrev Linn och visade en skärmdump på hennes avstängda konto.

"Jag är fucking avstängd från tinder? :))) vad bra", skrev hon ironiskt och avslutade med en uppmaning till de som har anmält hennes profil.

"Folk måste sluta anmäla mig som fejkprofil bich it’s me:’(", skriver Linn. 

Linn Ahlborg har stängts av från Tinder. Bildkälla: Twitter/linnahlborg
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!