Robert Pettersson har gift sig med Dea Norberg.
Robert Pettersson har gift sig med Dea Norberg. Bland gästerna fanns Charlotte Perrelli. - Foto: Claudio Bresciani/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Robert Pettersson har gift sig med Dea Norberg

Takida-sångaren Robert Pettersson har nu gift sig med körsångerskan Dea Norberg. Nu berättar Charlotte Perrelli, som var en av bröllopsgästerna, om den fina dagen.


Det var våren 2017 som det sa klick mellan sångaren Robert Pettersson, 39, känd från Takida och Stiftelsen, och körsångerskan Dea Norberg, 44. 

Paret träffades när Dea körade med Stiftelsen.

Nu avslöjar tidningen Aftonbladet att Robert och Dea har gift sig i Blekinge. 

Dea Norberg och Robert Pettersson gifte sig i onsdags. Bildkälla: Stella Pictures.

Bröllopet ägde rum under onsdagen förra veckan, och bland gästerna fanns bland annat Charlotte Perrelli.

I sin blogg berättar Charlotte om den stora dagen.

"Som de slitit med att färdigställa all mat…. de har gjort allt precis själva. Nässelsoppa, grillat gris på gården… bakat tårtor! Bakat pajer och bröd!! O såååå gott det va!!!", skriver Charlotte, som även uppträdde för alla bröllopsgäster. 

För Aftonbladet berättar Dea att hon och Robert hade bjudit in cirka 70 nära vänner och familj – och det romantiska bröllopet verkar onekligen ha blivit ett minne för livet.

”Det var en väldigt speciell känsla att få uppleva ett giftermål på hemmaplan. Det blev en magisk tillställning i sann gårdsanda... Häst och vagn (körd av min systerdotter Tuva) och vacker musik under ekarna av nära och kära!”, skriver Dea i ett mejl till Aftonbladet.

Robert Pettersson är känd från Takida och Stiftelsen. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

Någon smekmånad hinner däremot inte Robert och Dea med. Robert ska turnera med Stiftelsen och vid sin sida kommer han att ha sin lyckliga fru.

Robert var tidigare gift med Sussi Dahl, och den som har hört Takida minns nog hitlåten "Curly Sue" som handlar om just Sussi.

Robert och Sussi, som har barn tillsammans, separerade hösten 2016. Robert har tidigare öppet berättat om sin skilsmässa och tidigare depression. 

Förra sommaren var Robert inplanerad som sommarpratare i Sommar i P1, men artisten tvingades att ställa in sitt sommarprat på grund av sin depression, något som Expressen då rapporterade om. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.