Joacim Rickling och Caroline Kejbert
I slutet av året kommer det att komma en liten bondebebis. - Foto: Bondeparet/Instagram

Allt du behöver veta om bondeparet Joacim och Caroline

Joacim Rickling och Caroline Kejbert träffades i Bonde söker fru. Kärleken blomstrade och nu har de ett hus tillsammans där de tänker börja planera ett liv som familj i. Här är allt du behöver veta om bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert.


Kommer ni ihåg förra säsongen av Bonde söker fru när en ny bonde dök upp i sista sekund i första avsnittet? Det var Joacim Rickling, 27, som hade bestämt sig för att vara med i programmet och hitta kärleken. 

Joacim driver tillsammans med sina föräldrar ett spannmålsjordbruk och det finns även ett hjorthägn på gården som ligger i Bålstatrakten, har TV4 tidigare skrivit.

Han sökte en social, glad och aktiv tjej. Och det var viktigt är att tjejen hade egna intressen, ödmjukhet och naturlighet.

Och kärleken fann han i Caroline Kejbert, 28. Hon var en av 2 000 tjejer som skrev kärleksbrev till Joacim och ville vara med i Bonde söker fru. 

Caroline är från Arboga och tog examen från civilingenjörsutbildningen Maskinteknik vid KTH förra sommaren. Då hade hon planerat en lugn sommar hos föräldrarna i Arboga och ett par veckors semester i Italien, innan hon skulle börja sitt ett års traineetjänst på Atea. 

I höst är bondeparet tillbaka i rutan igen med deras egna serie Bondeparet. Bildkälla: Bondeparet/Instagram

Men det blev inte riktigt som hon tänkt sig. Nu är hennes lägenhet i Stockholm såld och hon och Joacim har flyttat till hans farmors hus. Renoveringen är i full gång för i slutet av året kommer det att komma en liten bondebebis.

– Alla pusselbitar föll på plats så det kändes som att det inte fanns någon anledning att vänta, sa Joacim Rickling tidigare till Aftonbladet.

Det var på Joacims Instagram han avslöjade att de ska bli föräldrar. ”Carolines mage börjar växa och huset blev färdigt precis i tid. Gästrum blir till barnrum och kärleken är starkare än någonsin!”, skriver han följt av hashtaggarna ”Vi två blir tre” och ”bondeunge”.

I höst är bondeparet tillbaka i rutan igen. Tittarna kommer då att få följa deras arbete med att renovera Joacims farmors gamla gård. Deras tv-serie kommer du att kunna se på Tv4 Play.

Se mer om Joacim och Caroline i klippet ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Bonde söker fru?
Tack för din röst!