Måndag 6 Dec
Stockholm

Linn Ahlborg har flyttat till Stockholm – visar upp nya lägenheten

Linn Ahlborg visar upp sin nya lägenhet.
Linn Ahlborg har flyttat till Stockholm! Nu visar hon upp sin nya lägenhet. Foto: Instgram

Nu överraskar Linn Ahlborg sina följare med en stor nyhet – hon har flyttat till Stockholm! Här visar hon upp sin nya glamorösa lägenhet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För två månader sedan avslöjade Linn Ahlborg att hon hade funderat på att flytta till Stockholm.

"Jag kan börja gå på möten, events och skapa kontakter på ett helt annat sätt än här. För ni vet ju att jag aldrig går på events. Och det är inte bara för att jag bor en bit bort och har gått i skolan hela dagarna utan jag tror även min introverta sida spelar in lite här", skrev hon då på hennes blogg. 

Hon förklarade även att hon inte lockades av att gå på stora events bland stora profiler, och att hon snarare såg det som något ganska läskigt. Och hon skrev på bloggen att hon trodde att en flytt skulle kunna göra en positiv inverkan på den rädslan:

"Därför tror jag att det skulle vara bra för mig, att lämna min trygghet här hemma, utmana mig själv och på det sättet växa som person. Jag kan ju ändå alltid komma hem när jag vill"

Men Linn sade aldrig när hon tänkt flytta. 

Därför kom det nog som en chock för många när hon idag avslöjade att hon inte bara köpt en lägenhet, utan också att hon flyttat till Stockholm!

På Instagram ger hon sina följare en rundtur av hennes nya hem, och det ser minst sagt fräscht och glamoröst ut. Så kul för Linn! 

Linn har ju tidigare bott i Gävle och hon åkte nyligen på en weekendresa med sin bästa vän Hedvig Blom, 19, till Köpenhamn. 

Linn och Hedvig hann med ett besök på det berömda Tivolit, sushimiddagar, sol och bad på Islands Brygge och flera ordentliga partykvällar. Och de hann även med en resa till Christiania. Här kan du läsa vad Linn hade att säga om besöket. 

Om lite mindre än en månad så är det val och för ett tag sedan svarade Linn på frågan om vilket parti hon skulle rösta på. Hon svarade då att hon i alla fall visste vilket parti hon inte skulle rösta på. Det kan du läsa mer om här

Se hela lägenhetsrundturen i videospelaren ovan.

Bor du i Stockholm?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela