Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kusliga hotet mot Jonna Lundell – gravsten med hennes namn

Nöje | 16/08/2018 15:39

En person har beställt en gravsten i Joakim Lundells namn. Gravstenen är till hans höggravida fru Jonna Lundell – och texten som personen har bett att få ingraverad är riktigt otäck.

Livet för Youtubestjärnorna Joakim och Jonna Lundell har inte varit det lättaste den senaste tiden. 

Paret stämdes nyligen på 400 000 kronor av de människor som de köpte ett lyxhus av. Anledningen till stämningsansökan var att det huset i Norrköping som paret betalade 8,7 miljoner kronor för var fullt av fel så som svartmögel. 

Detta dokumenterade Joakim och Jonna i sin Youtubekanal i flera vloggar, och det i sin tur resulterade i att parets fans riktade flera hot mot hussäljarna.

Joakim och Jonna tog därefter en välbehövlig paus från sin Youtubekanal, men gjorde comeback tidigare i veckan.

Jonna berättade även nyligen om den ångest som hon drabbats av den senaste tiden. Hon lider av panikångest och får attacker där hon gråter ofta.

Jonna Lundell
Jonna Lundell berättade tidigare i veckan om sin panikångest. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Mycket av den oro som tynger Jonna handlar om huruvida Jonna och Joakim kommer att kunna ge sin dotter en trygg uppväxt.

Nu drabbas paret av nästa bakslag – och det här är riktigt, riktigt otäckt.

Bloggbevakning avslöjar nu att en person har beställt en gravsten i Joakim Lundells namn. 

Det framgår av den ordersedel som Bloggbevakning har tagit del av, där det står att läsa att gravstenen beställdes på eftermiddagen den 29 juli.

Jonna Lundell gravsten
Någon beställde en gravsten i Joakim Lundells namn. Bildkälla: Bloggbevakning

Den mörkgrå granitstenen med polerade kanter har prislappen 24 439 kronor. Personen som har beställt stenen i Joakims namn har även önskat att få en inskription som lyder: 

Vila i frid vår älskade vän Jonna Stina Charlotta Lundell / Don V was here
1994 04 11 – 2008 07 28

Text på Jonna Lundells gravsten
Den här texten ville personen ha på gravstenen. Bildkälla: Bloggbevakning

Enligt Bloggbevakning är händelsen polisanmäld.

– Det är tragiskt att man kan ha så lite empati att man går på en kvinna som är höggravid i ett redan utsatt läge, det är skrämmande!, säger Joakim Lundell till Bloggbevakning.

Jonna Lundell är som bekant höggravid, och väntar parets första barn. I oktober är födseln beräknad och tidigare har Youtubeparet berättat att de ska få en dotter.