Greasestjärnorna utesluter inte en comeback efter att ha setts på röda mattan tillsamans
Grease - Foto: Twitter, Stella Pictures

Greasestjärnorna – utesluter inte en comeback

John Travolta och Olivia Newton-John sågs i onsdags på röda mattan, och du kan ju gissa om de stal showen.


Det är hela 40 år sen musikalfilmen Grease kom ut och tog sommaren 1978 med storm. Radarparet Sandy Olsson och Danny Zuko har smält mångas hjärtan genom åren, och när den tuffa Danny och den blyga Sandy återförenades på röda mattan i onsdags var det inget undantag, skriver Daily Mail.

Det var skådespelarna John Travolta, 64, och Olivia Newton-John, 69, som återigen sågs ihop för att fira ett årsdagsevenemang på Beverly Hills' Samuel Goldwyn Theater.

Paret delade en vänskaplig puss när de sågs på röda mattan tillsammans med sina skådespelar-kollegor. De visade även åskådare att trots alla år som gått, kan de fortfarande alla de klassiska dansstegen vi minns väl från filmen.

Succéfilmen ingen hade kunnat ana

Grease har blivit en av de mest inkomstdrivande filmer någonsin sedan släppet 1978. Med ett soundtrack som sålt över 28 miljoner album världen över, med kända låtar som "Summer Nights", "You're the one that I want" och "Grease Lightning". 

– Vi hade aldrig kunnat ana att filmen skulle bli så stor och att visningar fortfarande är utsålda, säger Travolta om Grease, till Daily Mail.

Newton fortsatte:

– Vi är bara tacksamma att filmen fortfarande är en del av folks liv. Att de älskar den!

Men den spännande delen är att skådespelarna inte utesluter möjligheten för en comeback.

– Vi har några idéer, vi får se. Man vet aldrig, säger Travolta och Newton på röda mattan till Daily Mail.

Tillsammans med sig på röda mattan hade de även regissören Randal Kleiser, Didi Cohen som spelade vår älskade Frenchy. Och Berry Pearl, som spelade en av T-bird medlemmarna, Doody.

Det är många som älskar Grease och som har lärt sig varenda danssteg. Några av dem råkade vara stationerade i Afghanistan och de spelade in en video där soldater dansar och mimar till låten "Greased lightning" från musikalen. Så roligt, så snyggt, kolla in det här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du se en ny Grease?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

idag 14:27

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.