Johan Lundin till sjukhus i samband med Love Island-premiär

Det var under premiären av dokusåpan Love Island som Johan Lundin tvingades uppsöka sjukhus. Händelsen ägde rum under hans första dejt med Kitty Haxholm.


En grupp unga singlar semestrar i en lyxvilla på  Mallorca i hopp om att finna kärleken. Det blir en semester att minnas, men romantik är ingen dans på rosor när singlarna måste välja en partner och samtidigt vinna publikens hjärtan. Så lyder beskrivningen av Love Island Sverige som i söndag hade sitt premiäravsnitt på TV4 Play. 

Men premiäravsnittet gick inte direkt smärtfritt. Det hela slutade nämligen med att en av deltagarna tvingades uppsöka sjukhus. 

Det var under premiären av dokusåpan Love Island som Johan Lundin tvingades uppsöka sjukhus. Händelsen ägde rum under hans första dejt med Kitty Haxholm. Bildkälla: TV4 Play

Blev stucken av en geting

Det var under en dejt mellan Kitty Haxholm och Johan Lundin som det plötsligt dök upp en grupp getingar som svärmade runt deltagarna. Johan skulle då försöka att slå bort en av getingarna då kan plötsligt blev stucken. 

Det hela verkade till en början gå bra men tillslut insåg Johan att foten börjat svullna upp. Sjukvårdare finns alltid på plats, och produktionen bestämde att Johan skulle åka till sjukhus för kontroll. 

Det var under en dejt mellan Kitty Haxholm och Johan Lundin som det plötsligt dök upp en grupp getingar. Bildkälla: TV4 Play

– Direkt när det stod klart att allt inte var som det skulle tog produktionsteamets sjukvårdare Johan till sjukhuset där han snabbt fick träffa en läkare. Nu mår han bättre och är sugen på att fortsätta sin Love Island Sverige-resa, säger Lotta Andersson, exekutiv producent. 

Nu arbetar produktionen aktivt för att försöka minska antalet getingar runt villan. 

Love Island Sverige sänds varje dag, 19.00 på TV4 Play. 

TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du blivit stucken av en geting någon gång?
Tack för din röst!