Paows kryptiska svar efter sexfrågan om Lil Pump

Paulina "Paow" Danielsson höll nyligen en Q/A på sin Instagram. Där svarade hon på en rad frågor som ställdes av nyfikna följare – varav några frågor var väldigt oblyga.


Paulina "Poaw" Danielsson är tillbaka på sociala medier. Och hon är tillbaka med dunder och brak. 

Under en period har nämligen Paows blogg och Instagram stått förhållandevis orörda och många har undrat vart hon tagit vägen. 

Paow är tillbaka på sina sociala medier efter en, enligt henne själv, välbehövd paus. Bildkälla: Paow.se

"Jag är tillbaka! Sitter just nu på Flygplatsen i Palma. Jag har åkt runt med ett gäng vänner som var i sällskap av några som var väldigt kända som gjorde att dem tog våra telefon direkt när vi klev på båten. Tack för ert tålamod. Den här pausen behövde jag verkligen. Har verkligen inte känt någon stress över mina sociala kanaler och det var länge sen jag kände så", skrev hon. 

Men nu är hon alltså tillbaka och profilen valde då att både uppdatera bloggen om diverse nya tatueringar, events samt en liten frågestund på sin Instagram. Där fick hon bland annat frågor om exet Lancelot Hedman, sin resa men även om mötet med Lil Pump som nyligen befann sig i Sverige. 

Paow fick en väldigt oblyg fråga om Lil Pump. Bildkälla: Paow.se
Paows vänner tillsammans med superstjärnan Post Malone. Bildkälla: Paow.se

Paow berättar på bloggen om att hon och hennes vän sett konserten för att sedan hänga backstage med artisterna för att slutligen efterfesta på Grand Hotel. 

"Var ju på Post Malone och Lil Pumps konsert igår. Elli fixade biljetter igår och vi hängde mest backstage. Jag är rätt dålig på det där med musik så jag hade inget ansikte på någon av dem men det var väldigt kul. Efter det så efterfestande vi på grand hotell med Lil Pump. Tatuerad in ”Esskeetit ”lol. Hans vän var tatuerare. Får se om man ångrar det snart men just nu känns det kul. Är ju rätt spontan av mig", skriver Paow på bloggen.

På sin frågestund på Instagram fick Paow nyligen frågan om huruvida hon hade sex med Lil Pump eller inte. Och man kan minst sagt säga att hon gav ett kryptiskt svar. 

"Esskeetit", är slang för "Let's get it". Bildkälla: Paow.se

Hon valde nämligen bara att svara med en emoji som visar en handgest ovanpå en bild där hon visar upp sin nya tatuering "Esskeetit", som är slang för "Let's get it".

Vad hon menar med det – de vet bara hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!