Anders Bagge och Johanna Lind får en egen realityserie.
Anders Bagge och Johanna Lind gifter sig. - Foto: Foto Jonas Ekströmer / TT

Anders Bagge och Johanna Lind får ny realityserie

Idag gifte sig Anders Bagge och Johanna Lind – och meddelade samtidigt att de har en ny realityserie på Sjuan.


Idag blev Anders Bagge50 och tidigare fästmön Johanna Lind 46, äkta makar! Och på den stora dagen släpper de även en rolig nyhet – de får sin egna realityserie. 

"I programmet kommer paret bjuda på planering, stress, förberedelser och glimtar från både svensexa och möhippa.”, skriver Nöjesbladet. 

Enligt Bagge var det han själv som kom på idéen:

– Jag slängde bara ur mig: ‘Det här är en sån cirkus, tänk om man kunde få det här på film’. Jag har ju bjussat på precis allting annat, där vore ju kul nu när vi gifter oss att få en digital bilderbok nu när vi gifter oss.” säger han till Nöjesbladet.

Bröt benet i somras

Anders bröt foten efter en fotbollsmatch i somras. Foto Jonas Ekströmer / TT

Under serien kommer vi alltså få följa paret medan de planerar sitt bröllop och delar med sig av sin vardag. Utöver det kommer vi få se paret inreda sitt hus tillsammans. Allt det och mer gör Anders – med ett brutet ben.

Benbrottet ägde rum i slutet av juni efter att Anders spelat fotboll.

”-Vi har ju gjort allt på en och samma gång. Vi renoverar hela huset, har fullt med jobb som är inbokat som inte går att flytta på, fyra hundar och sen mitt i allt planerar vi ett gigantiskt bröllop. Och sen går han och bryter benet" säger Johanna Lind.

I och med benbrottet var Anders orolig att han skulle tvingas gifta sig i pjäxa, men han meddelar nu glatt att kommer kunna gå altargången fram utan den. Så roligt för det nygifta paret!

– Sen kommer jag behöva använda den vid dansen och på festen, säger Anders.

”Cirkus Bagge” har premiär torsdagen den 11 oktober klockan 20:00 i Sjuan.

Inte nog med att Anders kommer att synas på Sjuan, han är även med i Idol-juryn i år. Här kan du läsa allt om årets Idol-omgång.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du att kolla på programmet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

2 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.