Selena Gomez är ledsen över Justin Biebers lyxköp.
Justin Bieber har köpt ett lyxhus för 45 miljoner kronor. Där ska han leva med sin blivande fru Hailey Baldwin. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Justin Biebers lyxköp har gjort Selena Gomez helt förstörd

Justin Bieber och Hailey Baldwin är lyckligare än någonsin – och det nyförlovade paret planerar nu sin framtid. Men Biebers nya lyxköp sårar Selena Gomez rejält.


I juli tidigare i år så förlovade sig Justin Bieber, 24, med fotomodellen Hailey Baldwin, 21. 

Som Nyheter24 skrev för mindre än två veckor sedan så är Justins ex-flickvän Selena Gomez, 26, långt ifrån glad över parets förlovning. 

Då rapporterades det att Selena har svårt att släppa sin tidigare pojkvän, och hennes vänner har sett hur Selena sitter och tittar på gamla bilder på henne och Justin.

Som om inte förlovningen vore nog – nu kommer alltså nästa bakslag för den hjärtekrossade Selena. 

Justin Bieber och Hailey Baldwin i New York. Bildkälla: Stella Pictures.

För bara ett par dagar stod det nämligen klart att Bieber har köpt ett hus i Ontario, Kanada. 

Lyxhuset kostade Bieber hela 45 miljoner kronor och för pengarna fick han 4 sovrum, 6 badrum, 3 öppna spisar, ett spelrum, vinkällare, gym, en biosalong och ett stort garage. Huset har även ett tillhörande båthus – vilket ju är passande då det ligger precis vid vattnet.

Lyxhuset ryktas nu bli Justin och Haileys kärleksnäste – och det sticker onekligen i ögonen på Selena. 

Hailey Baldwin och Justin Bieber är nyförlovade och mer kära än någonsin. Bildkälla: Stella Pictures.

– Selena är förstörd över att Justin har köpt ett kärleksnäste åt honom och Hailey. Det var inte länge sedan som Selena hoppades att hon och Justin skulle slå sig till ro på landet, långt borta från Hollywoods skrikighet. Det var hennes dröm också – att bilda familj och bo i ett stort hus vid vattnet med Justin. Och nu gör han det med någon annan och det gör verkligen ont i henne, säger en källa till Hollywoodlife och fortsätter: 

– Det är ännu ett tydligt tecken på att Justin verkligen satsar på en framtid med Hailey, avslutar källan.

Få kan ha missat att Justin och Selena var ett par i flera års tid. De gjorde slut ett par gånger för att senare bli ihop igen, och deras relation var minst sagt stormig. I oktober 2017 gjorde Justin och Selena ett sista försök – men bara några månader senare tog förhållandet slut igen. 

Selena Gomez och Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles tidigare i år. Bildkälla: Stella Pictures.

I juni tidigare i år så började Justin dejta Hailey, som han hade en kortare relation med år 2016. Och bara en månad senare så gick Justin ner på knä och friade till Hailey med en enorm diamantring. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Harry Styles stalker får fängelse

3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.