Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Justin Biebers lyxköp har gjort Selena Gomez helt förstörd

- 27/08/2018, 15:11

Justin Bieber och Hailey Baldwin är lyckligare än någonsin – och det nyförlovade paret planerar nu sin framtid. Men Biebers nya lyxköp sårar Selena Gomez rejält.

I juli tidigare i år så förlovade sig Justin Bieber, 24, med fotomodellen Hailey Baldwin, 21. 

Som Nyheter24 skrev för mindre än två veckor sedan så är Justins ex-flickvän Selena Gomez, 26, långt ifrån glad över parets förlovning. 

Då rapporterades det att Selena har svårt att släppa sin tidigare pojkvän, och hennes vänner har sett hur Selena sitter och tittar på gamla bilder på henne och Justin.

Som om inte förlovningen vore nog – nu kommer alltså nästa bakslag för den hjärtekrossade Selena. 

Justin Bieber och Hailey Baldwin
Justin Bieber och Hailey Baldwin i New York. Bildkälla: Stella Pictures.

För bara ett par dagar stod det nämligen klart att Bieber har köpt ett hus i Ontario, Kanada. 

Lyxhuset kostade Bieber hela 45 miljoner kronor och för pengarna fick han 4 sovrum, 6 badrum, 3 öppna spisar, ett spelrum, vinkällare, gym, en biosalong och ett stort garage. Huset har även ett tillhörande båthus – vilket ju är passande då det ligger precis vid vattnet.

Lyxhuset ryktas nu bli Justin och Haileys kärleksnäste – och det sticker onekligen i ögonen på Selena. 

Hailey Baldwin och Justin Bieber
Hailey Baldwin och Justin Bieber är nyförlovade och mer kära än någonsin. Bildkälla: Stella Pictures.

– Selena är förstörd över att Justin har köpt ett kärleksnäste åt honom och Hailey. Det var inte länge sedan som Selena hoppades att hon och Justin skulle slå sig till ro på landet, långt borta från Hollywoods skrikighet. Det var hennes dröm också – att bilda familj och bo i ett stort hus vid vattnet med Justin. Och nu gör han det med någon annan och det gör verkligen ont i henne, säger en källa till Hollywoodlife och fortsätter: 

– Det är ännu ett tydligt tecken på att Justin verkligen satsar på en framtid med Hailey, avslutar källan.

Få kan ha missat att Justin och Selena var ett par i flera års tid. De gjorde slut ett par gånger för att senare bli ihop igen, och deras relation var minst sagt stormig. I oktober 2017 gjorde Justin och Selena ett sista försök – men bara några månader senare tog förhållandet slut igen. 

Selena Gomez och Justin Bieber
Selena Gomez och Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles tidigare i år. Bildkälla: Stella Pictures.

I juni tidigare i år så började Justin dejta Hailey, som han hade en kortare relation med år 2016. Och bara en månad senare så gick Justin ner på knä och friade till Hailey med en enorm diamantring.