Fredag 3 Dec
Stockholm

Demi Lovatos knarklangare berättar om skräcknatten

Demi Lovatos knarklangare Brandon Johnson intervjuas av Tmz
För Tmz berättar nu Demi Lovatos tidigare knarklangare Brandon Johnson om natten då Demi tog en överdos. Foto: Jordan Strauss/AP/TT Bild, LAPD/Twitter, TMZ. Bilden är ett montage.

Brandon Johnson heter mannen som sålde droger till Hollywoodstjärnan Demi Lovato. Nu berättar Brandon om den kvällen då Demi tog en överdos som var nära att ta hennes liv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Demi Lovatos knarklangare Brandon Johnson bryter nu tystnaden och berättar om den ödesdigra natten då Demi var nära att dö av en överdos.

Det var den 24 juli som sångerskan och skådespelaren Demi tog en heroinöverdos i sin 70 miljoner kronors-villa i Hollywood. 

Demi återupplivades med hjälp av preparatet Narcan, som är ett motgift mot opioider samt opiater.

Demi fördes akut till sjukhuset Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles där hon vårdades i en veckas tid. Nu befinner sig Demi på rehab för att komma till bukt med sina missbruksproblem.

Demi Lovato. Bildkälla: Jordan Strauss/Invision/AP/TT Bild

Nu berättar Demis knarklangare Brandon Johnson för Tmz om detaljerna från kvällen som hade kunnat ta Demis liv.

Han berättar att Demi skickade ett sms till honom kring 04.00 och bad honom komma över. Brandon berättar att han "läste mellan raderna" och tog med sig tabletter som de sedan tillsammans "freebasade", det vill säga löste upp och sedan rökte. Sedan tittade de på kriminalserier ihop. 

– Hon har långa dagar och stressiga timmar så hon behövde varva ner lite. Hon visste 100% vad det var hon tog för något, säger han till Tmz.

Brandon förtydligar för Tmz att Demi var fullt medveten om att det var starka droger.

Brandon Johnson intervjuas av Tmz. Bildkälla: TMZ

Tmz har tidigare skrivit att Brandon ofta köpte en viss typ av droger från Mexiko för att sälja vidare, och många av de tabletterna var spetsade med Fentanyl.

Fentanyl är den drog som dödade Michael Jackson och rapstjärnan Lil Peep, skriver brittiska Mirror.

– När jag var med henne så mådde hon bra. När jag kom dit så var hon lite full, men ingenting utöver det vanliga. När jag gick därifrån så hade hon somnat. Hon hade däckat, och då var klockan 07 eller 08 på morgonen. Jag stoppade om henne, berättar Brandon för Tmz.

Brandon greps redan i mars, en månad innan han lärde känna Demi. På sig hade då Brandon droger, ett laddat automatvapen och 100 000 kronor i sin ena ficka. 

När LAPD gjorde tillslag i Brandon Johnsons hem hittades bland annat vapen, ammunition och narkotika. Bildkälla: LAPD/Twitter

I hans hem hittades sedan flera vapen, droger, ammunition och kontanter. 

Brandon greps även i juni för rattfylla och innehav av kokain, skriver Tmz. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela