Alexandra "Kissie" Nilsson har tagit ut sina fillers.
Alexandra "Kissie" Nilsson har tagit ut sina fillers. Bilden till vänster: Kissie år 2011. Till höger: Kissie i början av augusti 2018. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Alexandra "Kissie" Nilsson har tagit ut sina fillers

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson har tidigare gjort flera skönhetsoperationer – men nu strävare hon efter en mer naturlig look. Därför har hon nu gjort sig av med sina fillers.


Bloggerskan, författaren och entreprenören Alexandra "Kissie" Nilsson, 27, har tidigare berättat om sina skönhetsingrepp. 

Hon har bland annat opererat brösten och sin näsa. Alexandra har även varit en flitig användare av fillers – men nu går hon i Kylie Jenners fotspår och tar ut sina fillers för att gå mot en mer naturlig look.
I sin senaste vlogg så berättar Alexandra att hon har tagit ut sina fillers i kinderna.

– För många, många år sedan när jag var supersmal så ville jag få fetare kinder för allt fett försvann från ansiktet men nu när jag är hälsosam igen så har jag redan naturligt fett i ansiktet och då kan jag ibland när jag ler se ut som en liten hamster, berättar Alexandra.

Alexandra Kissie Nilsson år 2011. Bildkälla: Stella Pictures.

Några timmar senare så kände Alexandra att det gjorde ont efter att ha tagit bort sina fillers.

– Jag börjar känna att mitt ansikte gör jätteont. Jag vet inte om jag inbillar mig men det känns som att den här sidan är mycket mer svullen än den andra, säger hon i vloggen.

I sin blogg skrev Alexandra under söndagen om vad som har varit sämst under veckan.

"Ja alltså jag är lite kluven.. Jag tog bort fillers i kinderna och trodde inte det skulle bli sån stor skillnad, men det blev det! Så känner knappt igen mig själv nu och jag måste vänta minst 2 veckor innan jag kan göra något.. Men samtidigt var det ju bra att jag tog tag i det för jag har känt ganska länge nu att jag har haft för mycket. Jag fyllde ju på ganska mycket när jag hade ätstörningar för jag var så smal...", skriver Alexandra.

Alexandra "Kissie" Nilsson på Rockbjörnen den 16 augusti 2018. Bildkälla: Stella Pictures.

I kommentarsfältet skriver signaturen Jessica att hon tror att det är bra att Alexandra har tagit ut sina fillers.

"Jag tror att det är ett viktigt steg efter en ätstörning, att se sitt sanna jag och oavsett så är du en vacker person men det kanske tar lite tid att lära känna ditt ansikte utan fillers", skriver personen bland annat.

Alexandra svarar då:

"Ja jag håller med men jag har sååå svårt att inte se det negativa med kinderna nu.. Kommer ju aldrig fylla på lika mycket igen, men kanske behöver litegrann… Får se hur jag gör.. Men oavsett så går jag ju uppenbarligen mot det mer naturliga, inga långa hårförlängningar längre, mindre smink, mindre läppar osv hehe".

Kissie har tagit ut sina fillers. Bildkälla: Youtube/Alexandra Nilsson
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du fillers?
Tack för din röst!