27-åriga Kenza Zouiten är en av Sverige största influencers, bloggare och entreprenörer. Bildkälla: Stella Pictures
27-åriga Kenza Zouiten är en av Sverige största influencers, bloggare och entreprenörer. Bildkälla: Stella Pictures

Så mycket tjänar Kenza Zouiten Subosic

Kenza Zouiten Subosic har Sveriges största blogg samt driver ett blomstrande imperium. Men hur mycket rullar egentligen in på kontot för den stora profilen?


27-åriga Kenza Zouiten är en av Sverige största influencers, bloggare och entreprenörer. Allt hon tar i blir till guld och hennes företag blomstrar bättre än någonsin. Som influencer tjänar hon även stora pengar genom att göra reklam och samarbeten med företag på sin blogg och Instagram. 

Genom bolaget Kenza Zouiten AB har hon tjänat en hel del pengar på sitt bloggande. Under 2015/2016 omsatte hon fem miljoner kronor och landade i ett resultat på 3,2 miljoner. Därmed kunde Kenza Zouiten ta ut en utdelning på 600 000 kronor, skriver Di Digital. 

Kenza har under många år haft Sveriges största blogg. Och fortfarande sitter hon kvar på tronen. Bildkälla: Stella Pictures

Året därpå tog Kenza Zouiten ut 580 000 kronor i utdelning och en lön på 1,5 miljoner under året. 

2013 var hon med och grundade klädmärket Ivyrevel, som haft en väldigt fin tillväxt. Lönsamheten däremot har sett sådär ut, skriver Di Digital. 2016 omsatte bolaget 20 miljoner med ett minusresultat på 13,5 miljoner. 

2017 gick Zalando in med 20 miljoner i en investering och bolaget mer än dubblade omsättningen till 45,5 miljoner, resultatet såg också bättre ut på minus 2,6 miljoner. Dock har bolaget  skulder på hela 27,9 miljoner. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur Paow gick till attack mot bland annat Kenza efter att hon och flera andra kändisar stöttat Joel Kinnaman och hans video om varför man ska rösta rätt i valet. Här kan du läsa mer om det.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du läsa hennes blogg?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

1 timme sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

2 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

idag 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.