Stockholm

Anna Anka: "Sverigedemokraterna hade varit nyttigt för svenska folket"

Många kända ansiktet har valt att engagera sig och uttalar sig nu hejvilt på sina sociala medier om vad de kommer att välja att rösta på.
Många kända ansiktet har valt att engagera sig och uttalar sig nu hejvilt på sina sociala medier om vad de kommer att välja att rösta på.

Anna Anka bor för tillfället i USA, men under sitt besök i Sverige uttalade hon sig lite om sina politiska åsikter gällande Sverige.


Det viner kalla valvindar över hela landet och ikväll avgörs Riksdagsvalet 2018. Överallt diskuteras valet och det diskuterad högt och lågt. 

Många kända ansiktet har valt att engagera sig och uttalar sig nu hejvilt på sina sociala medier om vad de kommer att välja att rösta på. Bianca Ingrosso, Isabella Löwengrip, Sigge Eklund och Bingo Rimér är bara några av Sveriges kändiselit som uttalat sig om kvällens val. 

En annan som nyligen gjort comeback i rutan är ingen mindre än Anna Anka

Anna Anka bor för tillfället i LA men valde i en intervju med Aftonbladet att uttala sig om det politiska läget i Sverige. Bildkälla: Stella Pictures

Anna som bor i Los Angeles är aktuell med en ny säsong av Svenska Hollywoodfruar och har redan efter första avsnittet skapat store rubriker. Och varför tagga ned såhär i valtider?

I en intervju med Aftonbladet har Anna i ett uttalande sagt att hon anser att SD skulle vara nyttigt för Sverige. 

– Jag tror att Sverigedemokraterna hade varit nyttigt för svenska folket. Jag tror att de kan stå för de politiska ändringarna som behöver ske i landet, sa hon i intervjun. 

Hollywoodfrun är dock inte ensam om att tala positivt om Sverigedemokraterna. Paulina "Paow" Danielsson har de senaste veckorna kampanjat med partiets ungdomsförbund och sets umgås flitigt med SD-toppen Tobias Andersson

Mer om det kan du läsa här.

Kommer du/har du röstat på Sverigedemokraterna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Baskin från "Tiger king" stänger sin djurpark

Publicerades: 1 timme sedan

Kaley Cuoco har blivit mamma

Publicerades: idag 07:06

Stjärnkock tvingas lämna "Let's dance"

Publicerades: igår 23:08

De får årets Guldspaden

Publicerades: igår 21:24

Natur & Kultur ger ut Alma-pristagaren

Publicerades: igår 14:34

Maggiomusikal återkommer i höst

Publicerades: igår 13:34

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.