Fredag 24 Sep
Stockholm

Jonna Lundell avslöjar vad hon röstar på

Jonna och Joakim Lundell röstar i riksdagsvalet.
Jonna Lundell avslöjar nu vad hon röstade på – och varför. Foto: Youtube/Jocke & Jonna. Bilden är ett montage.

Joakim Lundell berättade under söndagen att han röstade på moderaterna i riksdagsvalet. Nu avslöjar Joakims fru Jonna Lundell vad hon valde att lägga sin röst på – och det är inte samma parti som Joakim.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Igår skrev Nyheter24 om att Youtubestjärnan Joakim Lundell, 32, röstade på Moderaterna. Detta då han tycker att det är dags för en ny regering. 

I samma veva passade han även på att rikta en känga mot både media och influencers som röstar rött.

Joakims fru Jonna Lundell, 24, har tidigare inte gått ut med vad hon har röstat på – men i en ny vlogg på parets gemensamma Youtubekanal så avslöjar Jonna vad hon valde att lägga sin röst på i riksdagsvalet.

Joakim berättar att Jonna först hade tänkt rösta på moderaterna, men att hon kände att de ”ville något skumt, något som jag inte vill – men jag vet inte om jag har drömt det eller om det är någon som har sagt det till mig”.

I den nya videon med titeln "Vi röstar olika" så går Joakim återigen till attack mot de influencers som i förväg berättade vad de röstade på.

– Jag tycker att det är så fel när stora influencers går ut och säger vad folk borde rösta på, säger Joakim upprört och tillägger att det är ”helt fucked up”.

Joakim Lundell tycker att det är "fucked up" att influencers berättar vad de röstar på innan valet. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Jonna i sin tur valde att rösta på Kristdemokraterna – något hon avslöjar i parets vlogg.

– Det var det jag trodde!, utbrister Joakim i vloggen, och frågar Jonna om det är på grund av den sjukvårdspolitik som Kristdemokraterna driver.

– Ja, exakt. Ni som har följt oss ett tag vet ju att jag har haft så mycket problem med sjukvården och allt det där, så därför känner jag att Kristdemokraterna it is, den här gången, säger Jonna.

Jonna Lundell röstar på Kristdemokraterna. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Innan Jocke och Jonna går in i röstlokalen så säger Joakim att han tycker att det är fint att de röstar olika.

Här kan du läsa mer om kändisar och valet: 

Isabella "Blondinbella" Löwengrip om SD:s resultat: "Tacksam"

Valresultatet – så reagerade svenska kändisarna

Röstade du och din partner på samma parti?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela