Jonna och Joakim Lundell röstar i riksdagsvalet.
Jonna Lundell avslöjar nu vad hon röstade på – och varför. - Foto: Youtube/Jocke & Jonna. Bilden är ett montage.

Jonna Lundell avslöjar vad hon röstar på

Joakim Lundell berättade under söndagen att han röstade på moderaterna i riksdagsvalet. Nu avslöjar Joakims fru Jonna Lundell vad hon valde att lägga sin röst på – och det är inte samma parti som Joakim.


Igår skrev Nyheter24 om att Youtubestjärnan Joakim Lundell, 32, röstade på Moderaterna. Detta då han tycker att det är dags för en ny regering. 

I samma veva passade han även på att rikta en känga mot både media och influencers som röstar rött.

Joakims fru Jonna Lundell, 24, har tidigare inte gått ut med vad hon har röstat på – men i en ny vlogg på parets gemensamma Youtubekanal så avslöjar Jonna vad hon valde att lägga sin röst på i riksdagsvalet.

Joakim berättar att Jonna först hade tänkt rösta på moderaterna, men att hon kände att de ”ville något skumt, något som jag inte vill – men jag vet inte om jag har drömt det eller om det är någon som har sagt det till mig”.

I den nya videon med titeln "Vi röstar olika" så går Joakim återigen till attack mot de influencers som i förväg berättade vad de röstade på.

– Jag tycker att det är så fel när stora influencers går ut och säger vad folk borde rösta på, säger Joakim upprört och tillägger att det är ”helt fucked up”.

Joakim Lundell tycker att det är "fucked up" att influencers berättar vad de röstar på innan valet. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Jonna i sin tur valde att rösta på Kristdemokraterna – något hon avslöjar i parets vlogg.

– Det var det jag trodde!, utbrister Joakim i vloggen, och frågar Jonna om det är på grund av den sjukvårdspolitik som Kristdemokraterna driver.

– Ja, exakt. Ni som har följt oss ett tag vet ju att jag har haft så mycket problem med sjukvården och allt det där, så därför känner jag att Kristdemokraterna it is, den här gången, säger Jonna.

Jonna Lundell röstar på Kristdemokraterna. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Innan Jocke och Jonna går in i röstlokalen så säger Joakim att han tycker att det är fint att de röstar olika.

Här kan du läsa mer om kändisar och valet: 

Isabella "Blondinbella" Löwengrip om SD:s resultat: "Tacksam"

Valresultatet – så reagerade svenska kändisarna

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Röstade du och din partner på samma parti?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.