Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborgs jobbiga upptäkt när hon skulle äta sin födelsedagstårta

- 13/09/2018, 19:26 -

Linn Ahlborg fyllde nyligen 19 år vilket firades med pompa och ståt. I sedvanlig ordning åts det även födelsedagstårta.

Det är få Linn Ahlborg-fans som undgått att hon nyligen flyttat till Stockholm. Linn skrev ut på sin blogg att hon i och med sina lanseringar, events och samarbeten känner att det blir enklast att bo och leva i Stockholm. Linn trivs som fisken i vattnet och har synts flitigt ute på events och mingel. 

Linn betalar 18000 i månaden för sin drömmiga lägenhet i Vasastan. Bildkälla: Linn Ahlborg Instagram

Men det är en sak Linn tycker är påtagligt jobbigt. Och det är distansen hon har till sina föräldrar. 

– Jag grät som ett barn när mamma och pappa åkte. Mamma grät också, så sjukt egentligen när vi bor ett par timmar från varandra. Det här är även första födelsedagen som jag kommer att spendera utan mina föräldrar och utan att någon sjunger för mig, sa hon då. 

Men Linn fick en födelsedagssång i form av hennes pappa som sjöng en trudilutt för henne på sin Instagram. 

"Det är första gången som vi inte är tillsammans och väcker dig med skönsång, men jag försöker göra det bästa av situationen ändå", sa Linns pappa Jonas innan han tog ton. Bildkälla: Jonas Ahlborg Instagram

Och födelsedagen i ära så vill ju varje normal människa ha en födelsedagstårta att fira med. Men i Linns fall blev det inte direkt som planerat. 

Linn skulle nämligen få en specialbeställd tårta med texten "Grattis Linn 19 år". Men den som bakade tårtan hade nog hört lite fel

När tårtan kom stod det nämligen "Grattis Lynn 19 år". 

Tårtan var vacker. Men den var felstavad. Bildkälla: Linahlborg.se

Stavfel eller inte, tårtan såg extremt god ut, och som vi alla vet – ett gott skratt förlänger livet.